Şimdi Ara

Tıp tercihleriniz tıp fakültesi ve üniversiteler hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçme oranı yüksek ortalama zorlukta denebilir bu bazen ortanın biraz üssü bazen biraz altı olabiliyor hocalara bağlı biraz da çıkmış oranını bayağı düşürdüler neredeyse hiç sormadıkları bile olabiliyor ama şanslıysanız 10 15 tane de gelebiliyor
    1 sınıfta daha çok zaman ayırabilir insan kendine 2 ve 3te daha az zaten 3.30 a 5.30 kadar ders görüyorsun kulüpler var tıpa ait çok sayıda bunlar sosyalliğini karşılar onun dışında spora falan da gidebilirsin programlı biriysen komite haftası haricinde

• Kampüs içinde kız kyk yurdu var erkeklerin kyk sı 20 dk mesafede kampüs dışında fakülteye 2 3 dklık özel yurt var kız ve erkekler için eğitiminden yana bi sorun yaşamazsın standartlar üstünde(diğer köklü fakültelere kıyasla) şehri sevemeyebilirsin sadece

• Antep hakkında çok bilgim yok ama gaziantepli arkadaşım İnönü daha iyi diyor eğitim olarak

• meram, gaziantep, muğla ve aydın la ilgili bildiğin ne varsa tercihlerde hangisini öne yazacam diye çok kararsizim şuan. Meram ağır basıyor ama konyada yaşanmaz dendiği için pek sıcak bakamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmets.1

meram, gaziantep, muğla ve aydın la ilgili bildiğin ne varsa tercihlerde hangisini öne yazacam diye çok kararsizim şuan. Meram ağır basıyor ama konyada yaşanmaz dendiği için pek sıcak bakamıyorum.
    aydına gel, aydın iyidir
  • Ahmets.1 A kullanıcısına yanıt
    İle göre tercih yapıyorsan aydını düşün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.