Şimdi Ara

Tip var ama kızlara açılamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Barlara vs git kızlarla en kolay sohbet açılabilecek yerlerden biridir. Olmadı sınıfında kız varsa git napıyon nasıl gidiyor vs diye sohbet aç
    Ama dediğim gibi eğer başından beri kız olaylarında soğuk davrandıysan 2. Dediğim yerine ilk dediğimi uygula

ilk cümleni okuduktan sonra profiline girdim 98 liymissin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

quote:

Barlara vs git kızlarla en kolay sohbet açılabilecek yerlerden biridir. Olmadı sınıfında kız varsa git napıyon nasıl gidiyor vs diye sohbet aç
    Ama dediğim gibi eğer başından beri kız olaylarında soğuk davrandıysan 2. Dediğim yerine ilk dediğimi uygula

• quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

quote:

Evet noldu ben 7/24 üniversiteye mi hazırlanmalıyım yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya zaten ttipin ortalama olsa yeter,illa bi kiz arkadasin olur.Benim ki ne yalan soyleyim bildiğin su aygırı gibi bir seydi.Ya bir insan erzurumun güneydoğu anadoluda oldugunu sanacak kadar cahil olabilir mi bi de kiz Malatyalı yanı bunu da sonradan öğrendim. zaten ondan sonra kız arkadaşım olmadi ama insan istiyor tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassiopeja -- 1 Ağustos 2015; 23:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarkırgız

Ya zaten ttipin ortalama olsa yeter,illa bi kiz arkadasin olur.Benim ki ne yalan soyleyim bildiğin su aygırı gibi bir seydi.Ya bir insan erzurumun güneydoğu anadoluda oldugunu sanacak kadar cahil olabilir mi bi de kiz Malatyalı yanı bunu da sonradan öğrendim. zaten ondan sonra kız arkadaşım olmadi ama insan istiyor tabii.

Kaç kişi sana erzurumun yerini gösterebilir haritada allasen. Ben ülkede düzce diye bi şehir olduğunu tercih zamanı öğrenmiştim yani.
    Ne kadar saçma sapan bi kriter bu böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEAME -- 1 Ağustos 2015; 23:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Ya zaten ttipin ortalama olsa yeter,illa bi kiz arkadasin olur.Benim ki ne yalan soyleyim bildiğin su aygırı gibi bir seydi.Ya bir insan erzurumun güneydoğu anadoluda oldugunu sanacak kadar cahil olabilir mi bi de kiz Malatyalı yanı bunu da sonradan öğrendim. zaten ondan sonra kız arkadaşım olmadi ama insan istiyor tabii.

Kaç kişi sana erzurumun yerini gösterebilir haritada allasen. Ben ülkede düzce diye bi şehir olduğunu tercih zamanı öğrenmiştim yani.

Erzurumun yerini göster demiyorum kime sorsan erzurumun doğu anadoluda olduğunu bilir ama benim ki güneydoğu diyordu.Gerçi o tarafları bilmesen de olur da neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassiopeja -- 2 Ağustos 2015; 0:01:14 >

• Aynısı valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Erzurumun yerini göster demiyorum kime sorsan erzurumun doğu anadoluda olduğunu bilir ama benim ki güneydoğu diyordu.Gerçi o tarafları bilmesen de olur da neyse...

Usta kusura bakma ama sen kızı unutmak için başka şeyler bul. Bu söylediğin iki sevgili arasını bozacak bi neden falan değil. Ayrıca bu onun kültürsüz olduğunu da göstermez. Herkesin ilgi alanı ayrı olduğu gibi kızlarınki apayrı.
    Sen boşver Coğrafya bilgisini, kişiliğinde eksik bişey varsa onları düşün

• Leame kullanıcısına yanıt
    Bir ornek verdim sadece hem sorun sadece bu değildi.Kızı unutmaya gelince de zaten aklıma bile gelmiyor.

• çok güzel yardımcı oldunuz
  • boşver falan, ss at
  • .
  • Tipini göstermeden nerden anlayacaz yakışıklı mısın böyle konular açıyorsanız koyun arkadaşım kimse ciddiye almaz öbür türlü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.