Şimdi Ara

Tıp vs. Mühendislik (Hangisini tercih edersiniz?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

Orijinalden alıntı: atflliergen

Senin durumunda biri mühendis olursa çok canı yanar gibi hissediyorum. Ayrıca işimi sevmiyorum diyen doktor vardır elbet ama oldukça enderdir. O parayı gördükten sonra sıkıyorsa sevmesin. Para farkı kesinlikle o iş sevgisi farkını kapatıyor. Öyle çok asosyal bir yaşam olduğu da doğru değil. Annemden biliyorum. Ama üniversitede o kadar zorlanmış ki mezun olasıya saçı ağarmış ve tus mus falan hiç bulaşmamış. Ama o beyazlayan saç tellerinin acısını kesinlikle çıkarttı. Şu an aile hekimi.

Not: Mühendislik düşünüyorum.

Yorum için teşekkürler. Üniversitede annenin günde 10 saat falan çalıştığı oluyor muymuş? Çok abartı geldi bana

ben amca oğlunda biliyorum sanırım tus sınavına yakındı adamlar uyumamak için ilaç alıyolarmış sen düşün artık kaç saat çalışıyorlar günde

• quote:

Orijinalden alıntı: niceman

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

Orijinalden alıntı: atflliergen

Senin durumunda biri mühendis olursa çok canı yanar gibi hissediyorum. Ayrıca işimi sevmiyorum diyen doktor vardır elbet ama oldukça enderdir. O parayı gördükten sonra sıkıyorsa sevmesin. Para farkı kesinlikle o iş sevgisi farkını kapatıyor. Öyle çok asosyal bir yaşam olduğu da doğru değil. Annemden biliyorum. Ama üniversitede o kadar zorlanmış ki mezun olasıya saçı ağarmış ve tus mus falan hiç bulaşmamış. Ama o beyazlayan saç tellerinin acısını kesinlikle çıkarttı. Şu an aile hekimi.

Not: Mühendislik düşünüyorum.

Yorum için teşekkürler. Üniversitede annenin günde 10 saat falan çalıştığı oluyor muymuş? Çok abartı geldi bana

ben amca oğlunda biliyorum sanırım tus sınavına yakındı adamlar uyumamak için ilaç alıyolarmış sen düşün artık kaç saat çalışıyorlar günde

Hocam ben zaten ders çalışmak için uyumuyorum. Gece 4 te yatıyorum Yeterki tusa yakın çalışalım, her gün değil

• TuzluKadayif T kullanıcısına yanıt
    hocam seni rahatlatmak adına şöyle diyeyim 2 ayda bir komite olur tıp fakültelerinde (bazılarında daha fazla ör.hacettepede 2. 3. sınıfta her ay komite olur) benim arkadaşlar komiteden önceki 1 ay daha rahat oluyolardı ama kesinlikle bırakmıyolardı diğer 1 ay ise yüzlerini görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

hocam seni rahatlatmak adına şöyle diyeyim 2 ayda bir komite olur tıp fakültelerinde (bazılarında daha fazla ör.hacettepede 2. 3. sınıfta her ay komite olur) benim arkadaşlar komiteden önceki 1 ay daha rahat oluyolardı ama kesinlikle bırakmıyolardı diğer 1 ay ise yüzlerini görmedim

İçime su serptin hocam
  • senin hangisini istediğine bağlı mesela benim hastahaneye girince kötü oluyorum fobim var ama yüzeysel açından tıp daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.