Hocalar da kollarını açmış beni bekliyordu. Bir de makalelerinde ismim olacak öyle mi lisans öğrencisi olarak? Textbook okusam ne olur? Tıpta ortalamanın bir önemi yok ki. Ben her şeyi bildiğimi düşünmüyorum. Tıp yazmak için mantıklı bir sebep arıyorum ve henüz bulamadım. |
Tıp yazmak mantıklı mı? (2. sayfa)
-
-
Suya sabuna dokunmadan devlet baba bana para versin diyorsan tıp yaz.
-
ankaratıplının yeni hesabı sen misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tıpa zenginlik ve gösteriş merakı için gidiyor çoğu arkadaş %90ı böyle. gerçekten severek yapacak olanlar o kadar çok azaldı ki son yıllarda forumda görüyorum hep. kendilerine yazık ediyorlar bi de ağlıyorlar forumda. siz de sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla. bence yeteneğiniz mühendislik üzerineyse onun üstüne gidin çünkü tıpla mühendislik arasında uçurum kadar fark var ve tıpın çok daha zor şartları.
eğer çok para kazanmak ve gösteriş istiyorsanız mühendislikte de aynı süre içerisinde zaten bunları yaparsınız kazanırsınız önemli olan neyi yapmak istediğiniz ve kendinize güvenmeniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 3 Ocak 2021; 22:19:45 >
Hayallerde yaşıyorsun. Kendini kandırmayı bırak ve çevrendeki örnek kişilere bak. algı yapmayı bırak artık
hocam cümlelerinizdeki ifadeler çok kesin ifadeler. evet gerçek anlamda hocalar kollarını açmış sizi bekliyor. lisedeki egoist hocalarla karıştırmayın tıptaki hocaları. her zaman size yardımcı olmak isterler (hocaların %90 ı). çalışmalarına ilgi göstermeniz onlar için çok önemli.
henüz fakültedeyken makalede ismi geçen binlerce insan var.
tıpta ortalamanın önemi elbette var. tusta yok doğru ama usmle düşünürseniz ya da herhangi bir ülkede phd (doktora) düşünürseniz ortalamanın önemi var.
-
otur da dersine çalış. sınavına 5 ay kalmış adam burda dereceyi yapmış gibi onu mu seçeyim bunu mu seçeyim diyor. sen gelme mümkünse tıpa nasıl olsa 6 seneye bitiyormuş
dostum bilgin yok fikrin var, burdan bakınca öyle görünüyor.yazma sen tıp falan boşver.
-
Bilemiyorum hocam benim gördüğümün ve duyduğumun çok tersi şeyler söylüyorsunuz. Bu kadar parlak bir tablo olmadığına eminim ama. Misal sizin adınızın geçtiği bir makale var mı? Veya bir arkadaşınızın? Zannetmiyorum.
Diyelim ki var. Bunun ne faydası olacak ki? Mezun fazlası var. Ücretler düşük ve git gide düşüyor. 30 yaşına kadar okuyorsun vesaire vesaire.
Tek bir iyi yan göremiyorum maalesef tıpla alakalı. Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için.
-
Sizin bir makaleniz var mı? Varsa atabilir misiniz özelden?
-
hocam arkadaşın yeteneğini ben mi bilecem ne saçma yorum yapmışsın
hocam yok zaten yukardaki yorumumu okumadıysan oku. insanın içinde önce istek olacak istek yoksa zorlamanın anlamı yok. yine gelir forumda ağlarsın sen de sonra çok pişmanım aile zoruyla tıp yazdım ama burası iğrenç bir yer falan diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X