Şimdi Ara

Tıp yazmak mantıklı mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
157
Cevap
3
Favori
9.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

siz dr oldugunuza emınmısınız. yazılanı anlama sorunu mu var sızde. 25 yıl oncesını ozledıgımı hangı sozumden cıkardınız. sız rakıp mı elıorsunuz yazdınız bende unıversıte tercıhımı 25 yıl once yaptıgımı soyledım. eskıyı nıye ozleyım. sıyası ıcerık te paylasmayın lutfen. genc arkadaslar tercıh yapmak ıstıyor. sız ne pesındesınız. ayıp oluyor. sizi dr felan sanarlar boyle olacaksam ben secmeyım derler.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

soyledıgım gıbı en ulu en yuce ınsan sızsınız. varlıgınıza duacıyız. tevazunuza hayranız

kesinlikle katılıyorum herkes burda her okudugunu doğru sanıyor çok acı bir durum bu ...
  • Hocam yılın ne önemi var? Yaşayacağımız topu topu 70-80 sene yap bir doktorluk saga sola para sıkıştır. Emeklilikte de ye. Hayat bu kadar basit. Kısacası rahat yaşayın. Bunları düşünmek kaygınızı yukseltir. İleride bu sağlık problemi anlamında tehdit eder. Biliyorum ne alaka diyorsunuz ancak birçok problem bu noktalarda başlıyor. O yüzden akışına bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 4 Ocak 2021; 22:3:18 >
    Hocam siz tıp mi okuyorsunuz?
    Peki.
  • Pratisyen hekim açığı muhtemelen kapanır 5-6 seneye kadar fakat uzman hekim konusunda hâlâ çok fazla açık olduğu biliniyor. Tus tercihlerinde özellikle cerrahi branşlarda bir sürü kontenjan boş kalıyor. Yani eğer seveceğinizi düşünüyorsanız gelmenizi tavsiye ederim çünkü insan sevdiği işte başarılı olur, başarılı olduğu işte de hem iyi kazanır hem de mutlu olur. Kendinizi geliştirdikten sonra ister tıp okumuş olun ister mühendis olun ister başka bir bölüm okuyun iyi konuma gelirsiniz bence.
  • Sonuç olarak tıp'da para var mı yok mu? Cerrahi bölüm seçenler mutlu mesut mu? Çok başarılı doktorların önünde saygıyla eğilirim ama maalesef böyle doktorlar tek tük, kolay yetişmiyor ve denk gelmek/bulmak zor.

• Son derece mantıklıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.