Şimdi Ara

tıp yazmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 15.200. ben şimdiye kadar diş hekimliği istiyodum fakat tıpın da olabileceğini görünce kafam karıştı. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Erzurum Kars Hatay Yozgat gibi şehirlerin gelme ihtimali var gibi gözüküyor. Bu üniversiteler hakkında neler düşünüyorsunuz?

• Yaz tabi kardes soru mu ...Ataturk saglamdir 2ye gectim okul iyi sadece sehir soguk
  • Seni bulmusken biraz soruyum hocam. Ataturk universitesinin kampusunun cok guzel oldugunu duymustum. Zaten koklu bi universite. Sadece aklima takilan sey sehir. Eger tip yazarsam en az 6 senem orda gececek . İnsanlari nasil sehir guzel mi ? He bir de 1. Sinifi bitirmissin. Ogretim gorevlileri hakkinda ne dusunuyorsun?
  • Kardeşim ben Erzurumluyum, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Batıda olsaydı kesinlikle ilk 4k'da olurdu diye tahmin ediyorum.Eğer tıp istiyorsan yazmalısın bence.Evet şehir belki soğuk ama gerek hastanesi ile gerek köklü geçmişiyle Atatürk tıp kesinlikle ciddi şekilde düşünülmeli
  • Devam zorunluluğu var mı hocam Erzurumda..

Bazı Üniversitelerde ilk üç sene teorik derslerde devam zorunluluğu yok diye biliyorum.. acaba orda durum nasıl ve varya bildiginiz böyle üniversiteler nereler
  • omer9696 O kullanıcısına yanıt
    Aynen kmpus guzel tatmin edici hatta kocaman canim sìkılr iki tur atadim acilirdim veya aksam darlandin diyelim hadi kampuse yuruyelim bisiklet yapalim diyip gecen 9 unda 10unda bisiklete bindigimi veya hastasenin aciline girip makinalarin dıt dıt seslerini duyup kendini biraz olsa doktor olmaya tatmin ettigin kimi zamanda ha kezza bazì ameliyatlara girerek gozlemci olarak girerek boyleydi iste 1. sinif ..Hocalari kaliteli gercekten cidden iyiler gidersen gorursun zaten bir anatomicisi var takdire sayan fizyocusu biyokimyacisi vs vs iyi yani sehire gelirsem evet sehir soguk DEGIL COK SOGUK...ılıman iklimden gitmis biri olaeak baslarsa zorlandim tabi cnmu hayatimda hic nisan ayinda kar gormedim ama sonrasin da alisiyorsun ...Ozet...sehir icin tìptan vazgecilmez hele ki o siralamaya Erz tìp geliyorsa hic gecilmez ..
  • majesticboyi kullanıcısına yanıt
    Evet devam zorunlulugu var

komiten komiteye degisir misal bu komite 100 ders gorucez yuzde 15 veya 20 izin hakkin var diyelim 15 20 ders devamsizlik hakkin var bu komite icin ...gun icinde 8 ders aliniyor var git sen hesepla
  • Hocam ben de ankaradayim onun icin soruyorum. Ailenle ne siklikta gorusebildin? Egede oturan bir ailen var ve aradaki mesafe cidden cok uzun. Bu senin icin sikinti olmadi mi?
  • Bende Erzurum'u düşünüyorum ancak İzmirde yaşıyorum uzaklık ve soğuk biraz gözümü korkutuyor sizce eğitim açısından değer mi?
  • Ben de İzmir'de yaşıyorum senin gibi bir arkadaşım düşünmeden yazdı Sivas'ı. Kuzenim de Erzurum mezunu yani soğukluğa falan takılma hem uçak falan da var. Bence eğitim için değer
  • Tıp için suriyeye bile gidilir bence
  • Haklisiniz hocam. Aklima iyiden iyiye girdi Ataturk Universitesi. Peki tokat gaziosmanpasa, Hatay Mustafa kemal hakkinda ne dersiniz ? Bana biraz daha yakin oldugu icin dusunmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer9696 -- 12 Temmuz 2017; 16:59:57 >
  • Diş hekimliği istiyormussun zaten kasma fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delitarkanınkardaşi

Kardeşim ben Erzurumluyum, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Batıda olsaydı kesinlikle ilk 4k'da olurdu diye tahmin ediyorum.Eğer tıp istiyorsan yazmalısın bence.Evet şehir belki soğuk ama gerek hastanesi ile gerek köklü geçmişiyle Atatürk tıp kesinlikle ciddi şekilde düşünülmeli

Hocam ben 13k yım gerçekten iyiyse üst sıralara yazayım mı sizce doğru düzgün şehir bulamıyorum ben ayrıca hangi üniversitenin kaç sıralama ile aldığına nerden bakıyoruz hocam 2016 2017 sıralamalarına göre mi yapıcaz tercihleri
  • En çok istediklerini en üste yaz. yök atlas'ı incele
  • Sinifta Izmirden gelen de vardi deger tabi soguksa soguk dedigim gibu bende sixak bi yerden gittim merak etmeyin soguk oldurmez ùsùtùr BIRAZ COK

saka bi yana takilma soguga zaten o aralikta doguda en iyi tiplardan biri
  • omer9696 O kullanıcısına yanıt
    Gorusme kisiden kisiye degisir yani haftada veya iki haftada bir yalan olmasin oyle duydum ailrsinjn yanina gidende vardi izmire yada ayda bir veya komiteden veya birakip gitsen geri donunce toparlamasi zor oldugundan 2.5 ay civari eve gitmeyenlerde var .Uzun sure gormemek zorladi beni ama bu benle alakali eve bagli biri oldugumdan yoksa takmayan tipler dolu yani en azindan disaridan oyle gorunenler ...
  • Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Ben de biraz aileme bagliyim zaten o yuzden sormustum. Ama bunlar asilamayacak seyler degil hocam. Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Eger Erzuruma gelirsem goruselim hocam
  • Bozok tıp ankarada hacettepe bünyesinde diye biliyorum.
    Ben olsam dişe giderdim, hem diş istiyosun hem de ne işin var oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EclipseIV -- 12 Temmuz 2017; 18:59:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.