Başlığı ilgi çeksin diye böyle yazdım birazdan söyleyeceklerini göre tıp yazın bu sene eğer yapabilirsem tıbbı bırakıp mühendisliğe geçicem sebebi de insanlarla uğraşmak bakın bu mesleğin en zor kısmı halkla uğraşmak o kadar sene hem teorik hem pratik aşırı ağır bir eğitiim de alıyorsunuz ona rağmen en zor kısmı o değil o hastane ortamını iyice gözlemlemeden tıp yazmayın gidin acilde görün bağırış çağırışı insanların en kötü en panik en gergin hallerini siz görüceksiniz günde 100 hasta teyze gelecek amca gelecek laf anlamayacak bunları severek yaparım ben insan delisiyim yardım etmeden duramıyorum derseniz yazın aksi takdirde sabrınız tükeniyor sonra o somurtkan doktorlardan oluyorsunuz ve mentalinizi de aşırı yoruyor 1 senede ı hastane ortamında gönüllü şekilde bulundum ve bunu deneyimledim bu yüzden 10 doktora sorun 9u yazmayın der bi bildikleri var. Gidin iyi okullardan mezun mühendislere hepsi sıkıntıları dertleri olsa da önerirler şöyle böyle yap derler bi de arada doktora hastaneye gidince sorun tıp okunur mu diye hepsi pişman koşullardan aşırı yorgun kafaları ve tatmin de değiller. İnsana yardımdan tatmin olacaksan yazılır bu bölüm o kadar yoksa çekilmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim