Bildirim
Tıp yurt dışı imkanı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
genelde insanalrın hedefleri tus olduğundan dolayı yurtdışına önem vermez çok azdır
ama bu işe gönül verenler(tusu 2. plana atanlarda) başarı oranı yüksek ama kimse istemiyor gibi
*hacettepede bununla ilgili çalışma yapılmış örneklemde sadece hacettepedeki intern öğrencilere yer vermişler
sadece 9 öğrenci yurtdışı sınavlarına hazırlanıyormuş çğrencilern %90 ı tus %4ü de phd düşünüyormuş
https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/987106
kendileri istemiyorlar
ama 4. sınıftan beri hedefleri o olsa gitmede sayısal olarak daha çok olurdu
-
Aga madem bu kadar yurtdışı istiyorsun madem tıp kazanabilecek seviyedesin tıp yazma ceng yaz yurtdışına çık fazla düşünmeye gerek yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
CENQQQQ MORUQQQ YURT DIŞIIıIııııIIIII -
gören de herkes elini kolunu sallayarak çıkıyorlar sanacak -
Doğru ancak ceng de imkân ve fırsat daha fazla hocam gözle görünür şekilde yani tıpı gömmek için cenk demedim
Almanya en önemli şart olarak B2-C1 dil bilinmesini istiyor YouTube'dan anladığım kadarıyla. Yani Almanya ideal tıp için.
Evet böyle bir imkan vardır ama tüm meslekleri bu kategoride sıraya sokarsan en altta Tıp olur çünkü bu meslek direk insan hayatı ile ilgilidir, hasta ile doktor arasında sağlam bir ilişki ve güven ortamı oluşmalıki iki tarafta durumdan memnun olsun. Mesela bizim evin yakınnında bir saglık ocagı var bir doktor Mynmar denılen bır ulkeden gelmıs ülkeyi o saglık ocagından ogrendım normalde ısmını bile duymamıstım, Bu adam aile hekimiydi ortalama bir türkçesi olmasına ragmen hastaları ona gitmek istemiyordu sanırım birkaç kez de şikayet edilmiş. İşler böyle şahsen bende her zaman beni bi Türk hekiminin tedavi etmesini tercih ederim çünkü derdimi detayları ile anlatabilir ve rahat olabilirim. -
Hocam klinik dışı branşlarda daha kolay gidilir bence hasta görmeyen labda çalışan vs. Yahut araştırma pozisyonlarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23xZeuSx23 -- 17 Eylül 2020; 16:12:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o dallarda çalışmak daha kolay olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
CENQQQQ MORUQQQ YURT DIŞIIıIııııIIIII
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X