Şimdi Ara

Tıpa 2 gün geç gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk 2 gün yokum ne kaybederim ve nasıl telafi edcem tıp 1.sinif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer bir durum ne yazık ki başıma geldi. Bileti aldığım sırada dededen kalma lisanssız vistanın tarihi yanlış olduğu için günümü şaşırdım ve sadece 1(yazıyla bir) gün geç başlamak durumunda kaldım. Yol boyu ankaratıplının attığı bordroları ve tunceli çemişgezekte sözleşmeli doktor olursam alacağım 50kyı düşündüğüm için uyuyamadım ve ertesi gün bir tık yorgun olarak dersliğe vardım. Geldiğimde ders çoktan başlamıştı , bir an girip girmemekte tereddüt ettikten sonra hızlıca kimseye bakmadan boş bir yere yöneldim. Tam bu esnada hocanın gür sesi duyuldu
    Dur evlat. Sen artık hekim olamazsın.
    Başimdan asagi kaynar sular dokuldu.
    Cevap vermek nafileydi. Tum sinif latince kufurler ve asagilamalari saydiriyordu.
    Ön sıradaki 5 yaşından beri beyin cerrahı olmak isteyen gözlüklü kızın köyüne dön zavallı yaratık demesiyle kendimi dışarı attım. Şu an bunları binbir hevesle aldığım m1 çipli ipad airimden yazıyorum. Ben yandım siz yanmayın
  • iki gün gelmezseniz telafisi olmaz hocam mezun olduğunuzda "doktor" ünvanı bile alamayabilirsiniz eğer hocalarınız biraz katıysa. umarım hocalarınız anlayışlıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam büyük sıkıntı gerçekten. Nasil telafi edeceksiniz acaba, bence direkt okulu dondurun seneye devam edersiniz

• Hocam belki konu işlerler filan ondan dedim

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    İslemezler hocam bence ki işleseler bile 2 günden ne olacak

• Hocanin anlattıklarının aynısı fotokopide filan vardır demi

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Vardır olm ne adamsın ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    200 gün kaldı sınava
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk 2 gün en ağır konular anlatılır anatomi biyokimya patoloji büyük stajlar hatta intörnlüğün biter 2 günde koşarak gitmeye başla fakülteye kaçırma sakın

• Benzer bir durum ne yazık ki başıma geldi. Bileti aldığım sırada dededen kalma lisanssız vistanın tarihi yanlış olduğu için günümü şaşırdım ve sadece 1(yazıyla bir) gün geç başlamak durumunda kaldım. Yol boyu ankaratıplının attığı bordroları ve tunceli çemişgezekte sözleşmeli doktor olursam alacağım 50kyı düşündüğüm için uyuyamadım ve ertesi gün bir tık yorgun olarak dersliğe vardım. Geldiğimde ders çoktan başlamıştı , bir an girip girmemekte tereddüt ettikten sonra hızlıca kimseye bakmadan boş bir yere yöneldim. Tam bu esnada hocanın gür sesi duyuldu
    Dur evlat. Sen artık hekim olamazsın.
    Başimdan asagi kaynar sular dokuldu.
    Cevap vermek nafileydi. Tum sinif latince kufurler ve asagilamalari saydiriyordu.
    Ön sıradaki 5 yaşından beri beyin cerrahı olmak isteyen gözlüklü kızın köyüne dön zavallı yaratık demesiyle kendimi dışarı attım. Şu an bunları binbir hevesle aldığım m1 çipli ipad airimden yazıyorum. Ben yandım siz yanmayın

• pinhani12 P kullanıcısına yanıt
    kckxkxmxmdödmddm hocam baya iyi hahahahaha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 1 hafta geç gittim
    Sikinti olmaz

• Hocam ilk gün yoklama alıyorlar, İngilizce dersindeki gibi Here demen gerek. İlk gün devamsızlık yaparsan vizeye giremezsin malesef

• Bu kadar panik atak kimseler tıp gibi stres yönetiminin en üst düzeyde gerektiği bir bölümde nasıl okuyacaklar ve mesleğini ifa edecekler, merak ediyorum.

• pinhani12 P kullanıcısına yanıt

hocam az degılsınız sızde 2 gun gec gıdersem aile hekımı mı olurum en fazla diyorsunuz

• kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

hocam ılk ya heyecanlandım bıraz

• Bizim okulda oryantasyon yok ilk günler her şeyi anlatıyorlar. Sizde de öyleyse sıkıntı olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.