Acaba tutturmuş muyum yerleştirme servisi doğruluk oranı ne acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 tıpçı yerleştirme servisi bitti.2024 yılında görüşmek üzere. (10. sayfa)
-
-
Tahminlerim tuttu mu tıpçı dostlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri dönüş sağlayabilir misiniz
Başka hesaptan sormuştum tuttu hocam dediğiniz
Teşekkürler hocam geri dönüşünüz için.
Ben teşekkür ederim hocam
Tuttu hocam eyw muğla türkçe gelir dediniz geldi.
Teşekkürler hocam geri dönüşünüz için hayırlı olsun
Tahminlerim tuttu mu
Hocam çapa akretide ise usmle için sıkıntı olmaz.Ben hata yaptığınızı düşünmüyorum.
Hocam iki fakülte hakkında pek bilgim yok ama aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum ,İngilizce eğitimin tabi usmle için katkısı olacaktır.
usmle için çapa ing daha iyidir tabi
ing okumanın göründüğü kadar avantajı olmuyor. ingilizceyi kendin de geliştirebiliyorsun, tıpta kullanılan ingilizce basit düzdyde. türkçe de okusan kavramların çoğu ingilizce olduğu için çok yükün olmuyor. zaten 4-5-6. sınıflarda hiç ingilizce kullanmıyorsun. ben de amerika düşünüyorum ancak ctf yi seçerdim
Hocam bence hiç hata yaptım mı diye düşünmeyin güzel bir okul kazanmışsınız bunun zevkini çıkartın.
bence de üniversitenizin tadını çıkarın hocam.ctf temel bilim alanına daha fazla yöneliyor diye hatırlıyorum. klinikte oldukça iddialıyız demişti çapa. hasdal kampüsüne geçilecekse eminim çok iyidir ama fatihteki konumu oldukça kötü. erasmus için soru sorduğumda hoca beni bodrum katın altına götürmüştü, bodrum katında erasmus vs ile ilgilenenler var ama genel olarak okulun binaları oldukça eski.ama çok da fark yoktur ikisinin arasında. ama çapa ing de muhtemelen pek bir artı sağlamayacaktır. ikisi de de çok yakın üniversiteler birbirine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X