7.2 civarı kapatır,çünkü her sene ort 700 geri gelmiş size gelme ihtimali var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 tıpçı yerleştirme servisi bitti.2024 yılında görüşmek üzere. (9. sayfa)
-
-
Sıralamam 13.8 k koü tıp gelir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir.Düşük bir ihtimal gelmeme şansı var.
Uptıpp
7385 deu gelir mi
-
Gelir
Sbü izmir tıp mı yoksa ikçü mü tercih edilmeli?
-
Hocam sbü izmir tıp bildiğim kadarıyla ilk 3 sene egede eğitim görüyor son 3 yıl stajı, izmir de bulunan sbüye bağlı hastanelerde alıyor.Ben daha oturmuş düzeni olmasından ve forumda da bir başlıkta katip Çelebi bayağı övülmüştü ben katip çelebiyi seçerdim.
Hocam ben de Egede okumayı avantaj olarak düşündüm o yüzden sbüyü üste yazdım şu an.Orada okuyan biri bulsam iyi olacak aslında.
-
Hocam egede okumak sizin için avantajsa sizin için orası mantıklı ama son 3 yıl egede eğitim görmüyorsunuz.
Trabzon SBÜ hakkında bir bilginiz var mı hocam?
Hocam bütün sbülerde olduğu gibi trabzon sbüde ilk 3 yıl ktü tıpta eğitim görüyor son 3 yıl stajı Trabzonda sbüye bağlı hastanelerde yapıyor.Bilgim bu kadar.
Tıpup
22.8
düzce
afyon
sivas
sivasta deprem kontenjanı
tercihim bu üçünden altlara seker mi sizce hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam düzce gelme ihtimali yarı yarıya gibi sivas depremzede kontenjanından gelir gibi duruyor.
27,5k
bolu
zonguldak
karabuk
tokat
kirsehir
nigde
aksaray
erzincan
Erzincan tıp gelir diye düşünüyorum hocam ama belli olmaz bu sene 15k-25k arası tıpa ilgi fazla.
hocam 25k ya kadar cikmaz bence yerinde sayacak diye dusunuyorum ben tiplari acikcasi her sene dusuyordu bu sene niye birden yukselsin ki gecen sene de boyle demisler 24k ile kapatir diye
Hocam geçen sene bu kadar düşmesinin sebebi maaşlar çok kötü durumdaydı,medyada şiddet haberleri çok fazlaydı 25k-28k arasındaki bazı insanlar zaten tıp gelmez diye yazmadı.Geçen sene suni bir düşüş oldu yani geçen sene normal bir sene olsaydı tıp 24.5 civarı kapatırdı.Bu sene de ben 27k civarı kapatacağını düşünüyorum bu 26.7bin de olabilir 27,8 de olabilir.
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X