Direkt sbü yazmalısın , sorun olursa cevaplarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 tıpçı yerleştirme servisi bitti.2024 yılında görüşmek üzere. (7. sayfa)
-
-
hocam 19 profesörle eğitim alıp kulüp etkinliklerinde akp gençlik kollarına pozitif ayrımcılık yapılmasına pek üzülmem gibi ama teşekkürler düşünceleriniz için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi sallıyorsun prof sayısını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Olm bu fotonun yanlış oldugunu defalarca kez söylemedim mi ne hala yalan yanlış bilgi verip konuyu dağıtıyorsunuz sıkıldım artık kıskançlığınızdan ya , vikipedia ya gir bak kaç hastane bağlı okula ordan hesap et doktor sayısını . O kadar mat biliyorsundur herhalde iyi kötü bi sıralama yapmışsın yks de
7 bin yapıp herhangi bir üniye daha yerleşmemişken neden sbüyü kıskanayım dostum? Bana hala hasteneleri atıp duruyorsun asıl sen mat biliyor musun? Ne zamandan beri eğitim araştırma hastanelerindeki doktor, doçent sayısını okula dahil ediyorsunuz siz?
Sbüyle medeniyet arasında gömlek farkı var . Sbü türkçe devlet tıplar arasında en iyisi foto atamıyorum şikayet ediyorlar kendi okullarını geçmesin diye
Hocam alanya gelir mi sizce 21.5k gibi bişeyle kapatmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istanbul üniversitesi , çapa eğitim araştırma hastanesi , çapa tıpın kadrosunu bu hastane oluşturuyor
sağlık bilimleri üniversitesi, 28 tane hastNe , sbü tıpın kadrosunu bunlar oluşturuyor . Attığım hastaneler bize eğitim veren doktorların geldikleri yer . Hocalar hastanelerden kampüse geliyorlar eğitim için kafan basmıyor anlayamıyorum , benim mata laf etmen için kırk fırın ekmek yemen lazım
Hocam bu sene gerideki tıpların ileri çekeceğini düşünüyorum 21k civarı kapatır bence tabi geçen sene gibi olursa 22,7kya rahat gelir tercihe yazılabilir yani.
Hocam uşak tıpı düşünür müsünüz hem batı taraflarında hem de 22,7 ye garanti gelir.
bizzat orada okuyarak siz de 19 profunuz olduğunu deneyimlediniz aslında. okuldan bu kadar memnun olmayıp sıralamasını yükseltip hiç olmazsa kendinizi tatmin edebilmek için derece yapan herkese resmi olmayan gerçek dışı rakamlarla sbü yazdırmanıza gerek yok. kimin kafası basmıyor herkes biliyor. teşekkürler.
Bekle slaytlarımı hazırlayan profları tek tek çekip koyucam seni de rezil edicem. Sıralamam ham 2 k küsür zaten derece yaptım. Senin gibi kıskanç elemenlarla uğraşmaktan sıkıldım ama bekle hazırlayıp geliyorum
evet hocam çok kıskanıyorum sbüyü giremedim (!) diye nerden anladınız? ayrıca rezil niye olacakmışım anlamadım resmi ösym, yök verisiyle konuşuyorum mesajları okuyanlara olsa olsa sen rezil olmuşsundur puhahah.
4117
hütf
ankara (ing)
ege
ankara
Ege tıp hayırlı olsun hocam.
İzin verirseniz bir post paylaşacağım
Hocam paylaşın ama bu son olsun lütfen.
Puhahah kontenjanınız diğer tıplar gibi 200-250+ kişi olsa 15k'ya düşecek bir fakültesiniz. Sorsan en iyisi biziz aynen:d
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı.
Tercih senende başa SBÜ koymadığına dahi eminim.
ÖSYM yerleştirme sonucunu at bakalım.
Attığın troll yök atlas verisinde toplam 35 tane Prof ve doçent var . Bu fotoğraf üzerinden okuluma iftira attın ve dedin ki okulunda 19 tane profesör var .Yani diyorsun ki bana sizin okulun Prof ve doçent sayısı bu ben de sana diyorum ki , 3. sınıfta 6.komiteme yani sadece 1.5 aylık bir dönemde zaten 55 - 56 tane Prof ve doçent girdi . Bazı komitelerde daha da fazla girmiş rastgele seçtim bir tane komite daha objektif olsun diye . Şimdi fotoğraflarını da çektim tek tek üşenmeden pdfi atıyorum ve seni rezil ediyorum kanka buyur al incele
Not:pdf paylaşamadım bundan gecikti ve foto şeklinde atmak zorundayım , konu sahibinden izin aldım daha bu konuda foto içeren bir post paylaşmiycam okuluma atılan tüm iftiralara karşılık cevap verebilirim ama bu yök atlas verisine hitaben paylaşılan fotolardır , teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X