Ben de normalde 28 k fln diyodum artmış kontenjanlarla beraber onu dedim neyse bakacağız artık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 17 Temmuz 2024; 22:43:8 > |
Tıpçı yerleştirme servisi (2. sayfa)
-
-
-
Hocam artmış kontenjanlarla beraber 29k civarı dedim artmasaydı 28k diyodum siz tıp çok istiyosunuz inşallah gelir hocam dua edeceğim size gerçekten hakediyosunuz
-
10118 sıralamayla tavsiye alabilir miyim hocam -
7690
1)Ege
2)Deü
3)İkçü -
çok teşekkür ederim hocam iyi niyetleriniz için yani ucundan dişe yerleşmek çok üzecek gerçekten beni o da obp yüzünden
-
Aynisini bilgisayar icin yasiyorum hocam. 2 bin ile kaciyor neredeyse
-
Sizin adınıza da üzüldüm hocam bakalım ben kaç k ile kaçırıcam -
Osjxosjxodjxx kacirmazsiniz hocam. Size forumxa guvenimiz tam
-
İkçu hayırlı olsun hocam
-
Ahdjhsjs genelde çıkıyor hocam evet denilen size de ceng gelir belki hiç umut yok mu -
Deü tutmaz mı hocam -
Hocam deunun ucundan kaçacağını düşünüyorum,tutadabilir tahmin yaparken en yüksek olasılığı düşünerek tahmin yapıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 18 Temmuz 2024; 0:29:31 > -
Hocam aybü,uludağ,çukurova olabilir.Bence tercih yaparken evinize en yakın yeri tercih edin.Zorluk olarak uludağ tıp çok zordur bu arada.
-
Hocam valla 2k geri gitmez siralama kontenjani artti ama imkani yok yani. Marmara elektrik eloktronik veya gazi endustri deneyeceğiz bakalım.
-
Hocam umarım olur benim yaşım geçmeseydi ben de endüstri çok istiyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: fizisyen
7690
1)Ege
2)Deü
3)İkçüİzmir mi istiyon özellikle , hamidiye tıp gelir gibi sanki
-
Akademik başarımın 5 de 1 ine sahip olsan belki tartışırdım , kimin yan çarıysan zayıfsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X