Bildirim
Tıpçılar
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İngilizce okuman için İngilizce bilmen gerekiyor orada öğrenmiyorsun.Öğrenmek için hazırlık oku.Yoksa tıp zor İngilizce tıp bıraktıracak kadar zor olur erken yaşta yaşlanırsın. -
her ingilizce tıpın zaten hazırlığı yok mudur mecbur okumam gerek zaten -
Tıpı en iyi turkce anlarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce okumanı tavsiye etmiyorum. Türkçe oku zaten tibbi terminolojinin çoğu ingilizce ve latince temellidir. Bir zaman sonra orta düzey bir ingilizce ile yabancı makaleleri okuyup anlayabilirsin. Akademik düzeyde ingilizce ancak ileride yayın yapacağın zaman gerekir. Okul derslerini en iyi kendi anadilindeki eğitimle anlayıp pratiğe dökebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun ben de zaten türkçe okumak istiyorum hayatım boyu ingilizceyle pek aram olmadığı için bu sefer kaçmayım ingilizceden dedim sadece -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkblue40
Arkadaşlar tıpta vakıf üniversitesiyle devlet arasında ne fark var bir de cerrahpaşa tıp türkçe mi yoksa acıbadem ingilizce mi tercih edilmeli (Hem ingilizce tıp okumak ve ingilizce öğrenmek acısından)
ingilizceden kaçma sen yine de,
acıbadem şirketi ile içli dışlı olacaksan insan kaynaklarına imzalamanı istedikleri belgelere dikkat etmelisin.
dikkatsiz olursan üzülürsün
aslında bu her yerde geçerli bir durum ama orada unutulmayacak bir tecrübe yaşayabilirsin.
yok ben öğrenciyim ne alakam var şirketle insan kaynaklarıyla diyorsan -potansiyel dikkatsiz-sin demektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X