Şimdi Ara

Tıpçılar ve sayısalcılar burs için gelin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
14
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Up

• Çok zor burs olayı, 15 temmuzdan sonra çok fazla şehit ve gazi yakını var. Tüm burs onlara akıyor. Ben 5 bin yaptım 4’e yakın ortalamam var mal mülk yok ama hiçbir kurum bunlara bakmıyor. Ya ilk 500 yapmış olacaksın ya şehit/gazi yakını ya da gerçekten çok fakir olman gerekiyor. Kurumlardan ziyade sizin memleketli iş adamlarıyla gidip bizzat görüşmeniz gerekiyor sizin kovalamanız gerekiyor. Ben ilk sene öyle bulabildim ancak adam bir dönem verip sonra bıraktı oysaki okulda da derece yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 28 Temmuz 2019; 9:2:36 >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    ilk 500'deyim. yurt dışına staja vs gitmek için para lazım olacak ilerleyen dönemlerde, onun için ek gelir bulsam fena olmaz diye düşünüyorum. varsa önereceğin vakıf, açığım.

• Turancıkişi T kullanıcısına yanıt
    2 yıldır hiçbir vakıf dönmedi, ilk aşamalarını bile geçemedim. O yüzden önerebileceğim bir yer yok. Başarılar sana da şansın var en azından ama çok umutlanmayın derim tamam burs bulurum o cepte diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 28 Temmuz 2019; 9:17:58 >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    2-3 bulsam yeterli. ilk 100 bursum var zaten. aklına gelen vakıf olursa yazman sevindirir. başvurduklarını da söyleyebilirsin bi deneyebilirim.

• Bulunduğunuz şehirdeki vakıf ve fabrikası olanların binasına gidin resepsiyondakine sorun genelde olur ufak bir burs programı.

• up
  • +

• Turancıkişi T kullanıcısına yanıt
    İlk 100 bursu alıyorsanız nasıl ihtiyaç bursuna başvuruyorsunuz? Okumakta zorlanan öğrenciler için sunulan bursları alıp ticaret mi yapacaksınız?

• kimse tanımadığı bilmedigi adama para vermez
    burs almak kolay bişey degil çok umutlanmayın
    Derneklerde vakıflardan tanıdık biri vasıtasıyla alabilirsin

fabrikalardan büyük şirketlerden vergiyi düşürüp ögrenciye burs olarak verirlerki bunun için şirketin yönetiminden biriyle tanıdıklık olması lazım

• Up

• whatsoever W kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl üslup? Böyle yazıp benden düzgün cevap vermemi mi bekliyorsun şimdi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.