< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turancıkişi -- 27 Temmuz 2019; 18:25:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turancıkişi -- 27 Temmuz 2019; 18:25:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Çok zor burs olayı, 15 temmuzdan sonra çok fazla şehit ve gazi yakını var. Tüm burs onlara akıyor. Ben 5 bin yaptım 4’e yakın ortalamam var mal mülk yok ama hiçbir kurum bunlara bakmıyor. Ya ilk 500 yapmış olacaksın ya şehit/gazi yakını ya da gerçekten çok fakir olman gerekiyor. Kurumlardan ziyade sizin memleketli iş adamlarıyla gidip bizzat görüşmeniz gerekiyor sizin kovalamanız gerekiyor. Ben ilk sene öyle bulabildim ancak adam bir dönem verip sonra bıraktı oysaki okulda da derece yapmıştım
![]() |
İlk 100 bursu alıyorsanız nasıl ihtiyaç bursuna başvuruyorsunuz? Okumakta zorlanan öğrenciler için sunulan bursları alıp ticaret mi yapacaksınız?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 1:43:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|