< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpçılara tablet önerisi (2. sayfa)
-
-
hocam ben sadece ders için kullanacağım ipad 9 yeterli olur mu
-
Yeterli olur hocam, ipad 10 önermiyorum ekranı lamine değil ve kalem desteği çok saçma. 9 alın, paranızı biraz daha çıkarabilirseniz kalem kampanyası ile air 5 64 gb alabilirsiniz. 9 önerdiğim bir arkadaşım en son memnundu. :D
Ek olarak 9 alacaksanız kalemi kesinlikle orijinal almanıza gerek yok oradan da büyük bir tasarruf ediyorsunuz aklınızda bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 27 Temmuz 2023; 21:33:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tırt bi kalem alsam da iş görür mü hocam
kaleme baktım 3000 yazıyor bazı yerlerde
-
İş görüyor hocam. Ama iyisi var kötüsü var araştırmak lazım.
Bende m1 işlemcili 11” pro var memnunum.
arkadaşlar ipad air 5.nesil sizce nasıl
-
Bütçeniz varsa Ipad Air 5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 28 Temmuz 2023; 4:9:53 > -
Ben de zamanında en iyi android taletlerden olan tab s6’yı aldım kardeşim de illa apple dedi dümdüz ipad aldı. Emin ol o ipad bile şu anda benim cihazdan daha stabil çalışıyor ve cihazları alalı 3 sene olmadı daha. İlk bir sene falan böyle dolaşırsın da sonrasında sen de anlarsın niye böyle dediğimizi o yüzden tatilim bitip memlekete dönünce ilk iş kendime bir ipad pro alacağım en azından tıp bitene kadar kafam rahat olur
Tablet alacaksan ipad dışında bir şey alma
Öğrenci indirimi oluyor okullar başlayacağı zaman indirimden alabilirsin airpods hediye ediliyordu yanında onu satar bütçe yaparsın
gayet memnunum ben
Mesaja katılıyorum. Ipad9+Se3 veya TabS8+A53 alacaktım; ekipmanı pahalı, yedek parçası pahalı, depolama seçeneği pahalı, cloudu pahalı gibi sebeplerden TabS8 ile A53 aldım. Çok uyumlu çalışıyorlar, sanki tek bir cihaz kullanıyorum gibi arama gelse tablete de geliyor, tabletten notlara baksam veya internette gezinsem telefondan devam edebiliyorum tek tuşla vs vs iyi ki almışım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sorunun cevabi her zaman paranin yettigi en yüksek iPaddir
Anlaşıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X