Şimdi Ara

Tıpçılara tablet önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPad al arkana bakma . Öğrenci kampanyasından yararlan bi tık daha indirimli oluyor . Bu sene iPad le 3. senem cayır cayır gidiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

hocam ben sadece ders için kullanacağım ipad 9 yeterli olur mu

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Yeterli olur hocam, ipad 10 önermiyorum ekranı lamine değil ve kalem desteği çok saçma. 9 alın, paranızı biraz daha çıkarabilirseniz kalem kampanyası ile air 5 64 gb alabilirsiniz. 9 önerdiğim bir arkadaşım en son memnundu. :D

Ek olarak 9 alacaksanız kalemi kesinlikle orijinal almanıza gerek yok oradan da büyük bir tasarruf ediyorsunuz aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 27 Temmuz 2023; 21:33:35 >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

tırt bi kalem alsam da iş görür mü hocam

kaleme baktım 3000 yazıyor bazı yerlerde

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

İş görüyor hocam. Ama iyisi var kötüsü var araştırmak lazım.

• Bende m1 işlemcili 11” pro var memnunum.

• arkadaşlar ipad air 5.nesil sizce nasıl

• Bütçeniz varsa Ipad Air 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 28 Temmuz 2023; 4:9:53 >
  • Ben de zamanında en iyi android taletlerden olan tab s6’yı aldım kardeşim de illa apple dedi dümdüz ipad aldı. Emin ol o ipad bile şu anda benim cihazdan daha stabil çalışıyor ve cihazları alalı 3 sene olmadı daha. İlk bir sene falan böyle dolaşırsın da sonrasında sen de anlarsın niye böyle dediğimizi o yüzden tatilim bitip memlekete dönünce ilk iş kendime bir ipad pro alacağım en azından tıp bitene kadar kafam rahat olur

• Tablet alacaksan ipad dışında bir şey alma
    Öğrenci indirimi oluyor okullar başlayacağı zaman indirimden alabilirsin airpods hediye ediliyordu yanında onu satar bütçe yaparsın

• gayet memnunum ben

• Mesaja katılıyorum. Ipad9+Se3 veya TabS8+A53 alacaktım; ekipmanı pahalı, yedek parçası pahalı, depolama seçeneği pahalı, cloudu pahalı gibi sebeplerden TabS8 ile A53 aldım. Çok uyumlu çalışıyorlar, sanki tek bir cihaz kullanıyorum gibi arama gelse tablete de geliyor, tabletten notlara baksam veya internette gezinsem telefondan devam edebiliyorum tek tuşla vs vs iyi ki almışım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sorunun cevabi her zaman paranin yettigi en yüksek iPaddir

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.