Bildirim
Tıpçılara tablet önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Apple in öğrenci kampanyasi var tableti yaninda kalem de hediye geliyor ipad öneririm ama çok pahali olmasin dersen samsunglar da işini gayet görür
-
Almışken iyisini al çünkü 2-3.sınıflarda konu yükünden dolayı tablet çok yıpranıyor yeri gelip gün içinde sarjını 2 kere doldur boşalt yapman gerekmesin
-
Hocam ipad in hangi modelinde bu kampanya var ve hangi modeli işimi görür -
Haklısınız hocam -
Öyle mi bakayım o modele teşekkür ederim -
laptobun varsa tipta tablete ihtiyac yok ama illa almak istiyorsan ipadden şaşma (androidci olarak soyluyorum) android tablet alacagina hic alma daha iyi ipadlarin egitim indirimi pozitif teknoloji sitesinde var bayilerde var mi bilmiyorum -
Laptop um yok hocam -
hocam kasma var mı tablette ?
-
Air lerde var diye biliyorum ama sen bak yine de, air öneririm işini görür
-
Kalemiyle ipad al butcene gore -
alalı 3 gün olmuş 1 yil kullandıktan sonra tekrar gel konusalim -
Ipad9 veya tabs8 rahat yeter, androidlerde kasma vs yok kasıyo diyeni banla
Beklerim param var diyosan tabs9 tanıtıldı, base modelin de ekranı amoled. Yurtdisi videolarinda ipad10u begenmiyolardi yerine air5 veya ipad9 alin diyorlardi -
1 yildir kullaniyorum tab s8, kasma yok. 5 yillik a50 bile guzel guzel calisiyodu hafif kasmayla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 27 Temmuz 2023; 21:10:20 > -
Air öneririm, daha önceden +larını -lerini yazdığım yanıtın linkini bırakıyorum.https://forum.donanimhaber.com/tipcilar-bakabilir-mi--156244033-2#156245760 -
Air 4
Benzer içerikler
- galatasaray hukuk mezunu maaş
- hukuk okumak mantıklı mı
- boğaziçi sosyoloji şiiri
- kimya mühendisliği önü açık mı
- yatay geçişte sene kaybı olur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X