Şimdi Ara

Tipim Nasıl? (Fotoğraflı!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O simitçi bıyığını kes. Geri kalan şimdilik iyi değişecek zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Fazla konuşmayı sevmeyen yardımsever bi velede benziyorsun... Doğru değilse meraklısındır Bir de fazla aceleci bir karakterin yok. Çok hızlı reflekslerin yok o yüzden pek sporda iyi değilsin. Alkole başlama alkolik olma oranın var Sorumluluk almayı sevmiyorsun. Çözülebilecek özgüven eksikliğin olabilir ama doğanda özgüvene sahip birisin Bir şeye inandığında duygulara göre değilde mantığa göre inanıyorsun. Yani bilimsel bir kanıt lazım Bunlar doğruda olabilir sallıyorda olabilirim aydınlatırsan beni sevinirim

Baba? Baba sen misin? Yok artık aynen beni anlattın dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio Imperii

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Fazla konuşmayı sevmeyen yardımsever bi velede benziyorsun... Doğru değilse meraklısındır Bir de fazla aceleci bir karakterin yok. Çok hızlı reflekslerin yok o yüzden pek sporda iyi değilsin. Alkole başlama alkolik olma oranın var Sorumluluk almayı sevmiyorsun. Çözülebilecek özgüven eksikliğin olabilir ama doğanda özgüvene sahip birisin Bir şeye inandığında duygulara göre değilde mantığa göre inanıyorsun. Yani bilimsel bir kanıt lazım Bunlar doğruda olabilir sallıyorda olabilirim aydınlatırsan beni sevinirim

Baba? Baba sen misin? Yok artık aynen beni anlattın dostum.

Sadece bir mentalistim

• olumlu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.