Bildirim
tipim nasıl sizce resimli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Fakire bak .Evde montla dolaşıyorquote:
Orijinalden alıntı: Zetharos -
quote:
Orijinalden alıntı: lalala12
ciddi ciddi yorumlarınızı bekliyorum
resim olmadan tipini nasil gorecektık zaten bu bır merak konusu neyse tipe gelelim. Saclarını bu kadar kısa kestırme.. Sıvılce fılan yok ızde yok sakın o yuzle kırlı sakal bırakıyım deme cok fena olur.
Genel anlamda taşlanacak kadar kötü degilsin kız olsam önümden gecsen farketmem etkısız eleman :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery Soap
Fakire bak .Evde montla dolaşıyor
3 gündür boğazımdan ekmek geçmiyor pasta geçiyor:D çok fakiriz -
quote:
Orijinalden alıntı: Zetharos
-
Koruma Kalkanı V2quote:
Orijinalden alıntı: Trethquote:
resim olmadan tipini nasil gorecektık zaten bu bır merak konusu neyse tipe gelelim. Saclarını bu kadar kısa kestırme.. Sıvılce fılan yok ızde yok sakın o yuzle kırlı sakal bırakıyım deme cok fena olur.
Genel anlamda taşlanacak kadar kötü degilsin kız olsam önümden gecsen farketmem etkısız eleman :) -
Bence çok vahşi bir karizman var. -
ciddi ciddi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
quote:
Genel anlamda taşlanacak kadar kötü degilsin kız olsam önümden gecsen farketmem etkısız eleman :)
teşekkürler -
şaka gibi..quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
ciddi ciddi? -
iyi bir tipin var bence body calis -
quote:
Orijinalden alıntı: zirve011
iyi bir tipin var bence body calis
yazılacam spora zaten:D -
sıradan bir arkadaşsın... görücü usulu ile evlenip mutlu yuvanı kurarsın.. saygıylequote:
Orijinalden alıntı: lalala12quote:
Orijinalden alıntı: zirve011
iyi bir tipin var bence body calis
yazılacam spora zaten:D
Alıntıları Göster -
Hayir benim anlamadigim sey neden fotograf cekilirken duzgun pozlar verip tebessum falan etmiyorsunuz ?? -
Pembe pipet.quote:
Orijinalden alıntı: sserdar93
Hayir benim anlamadigim sey neden fotograf cekilirken duzgun pozlar verip tebessum falan etmiyorsunuz ?? -
benziyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia
Pembe pipet.
Alıntıları Göster -
çok sade hocam.biraz daha farklı model seçebilirdiniz.siyah çok klasik olmuş.ayrıca battaniye asmak ayrı bir saçmalık. -
kardeşim hiç yakışıklı değilsin tip filan yok dalga geçmiyorum dikkat cekmeyi yapacağın ekstra işlerle belki başarabilirsin ilerleyen hayatında başarılarquote:
Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia
Pembe pipet.
Alıntıları Göster -
acil 300 maddeeeeeeeeeeeequote:
Orijinalden alıntı: cityliner
kardeşim hiç yakışıklı değilsin tip filan yok dalga geçmiyorum dikkat cekmeyi yapacağın ekstra işlerle belki başarabilirsin ilerleyen hayatında başarılar
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kafayı yemek üzereyim
- udemy sertifika veriyor mu
- yıllar sonra ameliyat yerinin ağrıması
- prozac nasıl bırakılır
- 143 ne demek
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X