Bildirim
TİPİM NASIL -SS'Lİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sen niye kızın peşinde koşuyorsun ki,kız senin peşinden koşsun -
O saclar ne oyle ya. Giyimin falan da dandik...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adam benden kucuk mu la
Giyim tarzını değiştir.
takıkdığın mekanları değiştir ilk önce
10 kilo al, saçı 5 e vur çenede sakal bırakma, normal sakal bırak uzun idare edersin. böyle çok kötü. birde 15 liralık pantolonlar giyme yav -
Tipin ortalama -
quote:
Orijinalden alıntı: Saucerful
10 kilo al, saçı 5 e vur çenede sakal bırakma, normal sakal bırak uzun idare edersin. böyle çok kötü. birde 15 liralık pantolonlar giyme yav
10 Kilo mu ? kilom normal değil mi ya ayrıca heryerde sakal çıkmıyor sadece çene ve boyun kısmında çıkıyor daha yaş küçük -
quote:
Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs
Bu adam benden kucuk mu la
Giyim tarzını değiştir.
sen kaç yaşındasın hocam, büyük mü gösteriyorum -
Kendini şekle şemala sok düzgün bir saç yap giyim tarzını baştan aşağıya değiştir, bir daha da sigara ile fotoğraf çektirme. -
Yaş 16 mı? 22 23 dese inanırdım benden büyük gösteriyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 6 Nisan 2013; 10:04:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Kendini şekle şemala sok düzgün bir saç yap giyim tarzını baştan aşağıya değiştir, bir daha da sigara ile fotoğraf çektirme.
Giyim tarzı nasıl yapmalıyım ki en çok bunlar yakışıyor , saç dada çok şekil denedim ama bir türlü güzel bir şey bulamadım -
o sakalı kes saçınıda oyle yapma elips gibi duruyo kafan -
Tipsiz değilsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X