Evet arkadaşlar gece gece gene canım sıkıldı size 3 tane fotoğraf atayım dedim yorumlarınız benim için çok değerli
quote:Orijinalden alıntı: maganda07 Evet arkadaşlar gece gece gene canım sıkıldı size 3 tane fotoğraf atayım dedim yorumlarınız benim için çok değerli kalkan is activated
quote:Orijinalden alıntı: FeysbukPopi olmak istiyormusun ?İlk resim iyi.Diğerlerinde şekil şükül yapmaya çalışmışsın, tipin kaymış.
quote:Orijinalden alıntı: maganda07quote:Orijinalden alıntı: Feysbuk Popi olmak istiyormusun ? Popi nasıl oluyo knk güzel bişey mi?Alıntıları Göster iyisin iyi
quote:Orijinalden alıntı: Batman Beyond İlk resim iyi.Diğerlerinde şekil şükül yapmaya çalışmışsın, tipin kaymış. +1
quote:Orijinalden alıntı: maganda07 quote:Orijinalden alıntı: Feysbuk Popi olmak istiyormusun ? Popi nasıl oluyo knk güzel bişey mi? Biraz garip pozlar vermişsinde . Popüler falan olmak istiyorsun galiba .
quote:Orijinalden alıntı: OcerSoxquote:Orijinalden alıntı: Batman Beyond İlk resim iyi.Diğerlerinde şekil şükül yapmaya çalışmışsın, tipin kaymış. +1Alıntıları Göster 5 para eden bi resmin varsa sende yolla knk
quote:Orijinalden alıntı: maganda07quote:Orijinalden alıntı: WISDOM iyisin iyi Forumun abisi de yorumunu yaptıAlıntıları Göster Ilk resim güzel, batman'in dediği gibi şekül şukul yapmaya gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: Brad Pitt Ilk resim güzel, batman'in dediği gibi şekül şukul yapmaya gerek yok Abi sana nasıl benzerim ben seni çok seviyom fayt kılapı izledim
quote:Orijinalden alıntı: maganda07quote:Orijinalden alıntı: Brad Pitt Ilk resim güzel, batman'in dediği gibi şekül şukul yapmaya gerek yok Abi sana nasıl benzerim ben seni çok seviyom fayt kılapı izledimAlıntıları Göster iyi
quote:Orijinalden alıntı: MağaraAdamiyiAlıntıları Göster Esofmanı babamdan caldım knk Değilim knk artiz nasıl güzel bişi mi?
quote:Orijinalden alıntı: ALEXİST Şu ergen kızların çektirdiği fotoğraflara benzeyen dışında fena değilsin. TEŞEKKÜRLER KAPTAN