Şimdi Ara

Tipim Nasıl SSli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
9.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: namaste1968

En son girdiği konu bu olmadığı için gerçek değildir hocam ama komik.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:1:10 >
  • Olm benim Tip nasıl konusuda böyle olacak diye korkuyorum
  • Olum Tipi sanki kendi kazanıyor, doğuştan geliyor. Bu kadar ağır yorumlar onu o yaşta fena incitmiştir. Umarım yaşıyordur.
  • Çok tatlsın
  • Komik olsa bile çocuğa dalga geçilir mi, ülkemiz insanlar hoş diyorlar bi git ya, rezalet.

• Tövbe kac yillik ateistim imana geldim bu sıfatı bilimle açıklamak namümkün ilahi bir güç var bu isin icinde .
  • Ne kadar da acımasız yorumlar var.16 yaşında bi çocuğu ne kadar da kötü etkilediniz.hiç mi vicdanınız yok ya? Marifet mi zorbalık yapmak?
  • ben de  Tipim Nasıl SSli 

• Gerçek değildir umarım
  • Beyler forumun yarısı gözüme bradd pitt gibi göründü
  •  Tipim Nasıl SSli
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:0:44 >
  • 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: NassinGözüm

😂

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:0:23 >
  •  Tipim Nasıl SSli 

Tipim Nasıl SSli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NassinGözüm

😂

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:0:5 >
  • 😁
  • Yaş 16 hele bir 22-23 olsun asıl tipin ortaya çıkar. Şu an bebe gibi görünüyorsun gözümde o yüzden yorum yapamıyorum. Tipin normal, biraz da doğulu tipi var gaziantep gibi falan :)

• bateren kullanıcısına yanıt

yaşıyorum kral konu sahibi benim, Şuan yaş 23, "$eqRenT" isimli hesabın parolasını unuttum, bu yüzden yeni hesap açtım ama "maalesef" yaşıyorum yani ne bileyim intihar edicek cesaretim yok.

Kral o değilde birşey sorucam, şöyle Beni Öküzlemesine Sarhoş edicek kadar "Yeni Rakı" veyahut "Jack Daniels" filan içsem, ne dersin, intihar edicek cesareti bulabilir miyim sence ?  Tipim Nasıl SSli 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Ocak 2022; 1:25:49 >
  • siz de 16 yasinda olduguna inandiniz mi? hesabi 7 sene once acilmis. ne yani, 9 yasinda mi acti hesabini? bosuna duyar kasmayin, dalga gecmek icin koymus fotoyu iste.

edit: konu 2015'te acilmis, simdi fark ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 20 Ocak 2022; 11:1:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.