. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:1:10 > |
Tipim Nasıl SSli (4. sayfa)
-
-
Olm benim Tip nasıl konusuda böyle olacak diye korkuyorum -
Olum Tipi sanki kendi kazanıyor, doğuştan geliyor. Bu kadar ağır yorumlar onu o yaşta fena incitmiştir. Umarım yaşıyordur. -
Çok tatlsın -
Komik olsa bile çocuğa dalga geçilir mi, ülkemiz insanlar hoş diyorlar bi git ya, rezalet.
-
Tövbe kac yillik ateistim imana geldim bu sıfatı bilimle açıklamak namümkün ilahi bir güç var bu isin icinde . -
Ne kadar da acımasız yorumlar var.16 yaşında bi çocuğu ne kadar da kötü etkilediniz.hiç mi vicdanınız yok ya? Marifet mi zorbalık yapmak? -
ben de
-
Gerçek değildir umarım -
Beyler forumun yarısı gözüme bradd pitt gibi göründü -
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:0:44 > -
😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
😂.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:0:23 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
😂.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Temmuz 2021; 0:0:5 > -
😁 -
Yaş 16 hele bir 22-23 olsun asıl tipin ortaya çıkar. Şu an bebe gibi görünüyorsun gözümde o yüzden yorum yapamıyorum. Tipin normal, biraz da doğulu tipi var gaziantep gibi falan :)
-
yaşıyorum kral konu sahibi benim, Şuan yaş 23, "$eqRenT" isimli hesabın parolasını unuttum, bu yüzden yeni hesap açtım ama "maalesef" yaşıyorum yani ne bileyim intihar edicek cesaretim yok.
Kral o değilde birşey sorucam, şöyle Beni Öküzlemesine Sarhoş edicek kadar "Yeni Rakı" veyahut "Jack Daniels" filan içsem, ne dersin, intihar edicek cesareti bulabilir miyim sence ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Ocak 2022; 1:25:49 > -
siz de 16 yasinda olduguna inandiniz mi? hesabi 7 sene once acilmis. ne yani, 9 yasinda mi acti hesabini? bosuna duyar kasmayin, dalga gecmek icin koymus fotoyu iste.
edit: konu 2015'te acilmis, simdi fark ettim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 20 Ocak 2022; 11:1:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X