|
Tipim nasıl (ssli?) (2. sayfa)
-
-
hocam tipin biraz kayık. kaşlardan biri daha kalın
-
Böyle iç gıdıklayıcı -
Birader burayı instagram sandın herhalde yeter be hergün foto mu atılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoklukta giderin var
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiyansıtsın sen niye taktın
Alıntıları GösterBen takmıyorum ki o takıyor, okumadın galiba. Belli aralıklarla fotoğrafını atıp, nasılım diyor. Ben dahil hemen herkes iyi diyor işte ancak hâlâ soruyor. Neyini anlamıyorsa artık. Egosunu falan mı tatmin etmeye çalışıyor acaba ? Takmasın yani bu kadar, takacaksa yansıtmasın bize. Görmek zorunda mıyız ? Diğerleri de şikayetçi zaten. Engellemek gerek valla. Bir dahakine yine atarsa engellerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigunyula -- 28 Kasım 2020; 14:39:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kadima
Yoklukta giderin varGiderin var ama klozet olarak :D :D :D :d
5 kilo bal 100 lira diye satan adam değil mi bu?
-
Dayaklık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SigunyulaBen takmıyorum ki o takıyor, okumadın galiba. Belli aralıklarla fotoğrafını atıp, nasılım diyor. Ben dahil hemen herkes iyi diyor işte ancak hâlâ soruyor. Neyini anlamıyorsa artık. Egosunu falan mı tatmin etmeye çalışıyor acaba ? Takmasın yani bu kadar, takacaksa yansıtmasın bize. Görmek zorunda mıyız ? Diğerleri de şikayetçi zaten. Engellemek gerek valla. Bir dahakine yine atarsa engellerim.
Alıntıları Gösterokudum hocam
zort
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X