Şimdi Ara

Tipim nasıl SSli (4f3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir şey diyim mi hocam. Sakalı kesmeyin, kilo da vermeyin. Zayıf halini yanlış anlamayın da liseli ergenler gibi ama üstteki resimlerde bir karizma var.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

zayıf halimde 23 yasindaydim hocam. digerinde 27 28. normal öyle gözükmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki o haliniz kilo vermeye çalıştığınız haliniz mi?

• trkgncr kullanıcısına yanıt

evet 94e kadar dusmustum o donem

• Soruyu biraz iki uca çekilebilecek şekilde sormuşum. Eğer şu anki haliniz o resimdekiyse bence kilo vermeyin. Ama o halinize gelmeye çalışıyorsanız verebilirsiniz, çünkü yakışmış.  

• ben o kadar karamsar bakmıyorum. kilo verince bir sıkıntım kalmayacagini dusunuyorum. kadinlar konusunda buyuk bir avantajim var ki o da cinsel organimin baya buyuk olmasi. tek sıkıntı sosyal iliskiler kaliyor. cekingenligimi asarsam goturemeyecegim kadin yok yeryuzunde

kadinlar tipten cok yataktaki performansa onem veriyorlar. bende buyuk gizli bir cevher var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Aralık 2021; 16:37:28 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    puahhaahh sen bana laf edip ortalama olanlara iyisin iyi diyorsun kıskandın mı lan beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 29 Aralık 2021; 16:36:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

2 spor yaptın diye niye macfit hocası triplerine girdin OMG 

• Gül biraz gül daha iyi olur.

• Glogreia kullanıcısına yanıt

omg 6 7 yıldır spor yapıyorum ben ara ara ama yağ oranının sporla alakası yoktur beslenme düzeni ve alışkanlığı bozuk olsa gerek

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

spor yapıp kilo verince, ya da kas kütlesi kazanıp metabolizma hızı artınca, yağ oranı doğal olarak düşecek daha zayıf yüz ve vücut olacak. şu an yağ oranı %30 gibi konu sahibinin.

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

aynen özellikle diyetin yanında yürüyüş ip atlama vb bedava kardiolar yapsa süper etkili olur

• Hocam bu hal nedir kendinize gelin. Acil spora ve diyete başlanmalı.

• Sakalsız hâlin kötü aga sakallı daha iyi. Saçları da biraz uzatsan Taner Ölmez gibi yakışır muhtemelen. Biraz da kilo versen yüzün incelir daha iyi gözükürsün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • offffffff 95liyim aynı rezalet yaşam tarzı. nasıl düzeleceğiz kuzenlerin hepsi 2-3 yıl önce evlendi

• Tam bi alkolik suratın var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şahpaz gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.