Şimdi Ara

Tipim sürekli farklı gözüküyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
7.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azman çavuş

asimetriden dolayıdır

Asimetri her fotoda yoq mu
    Bence adam mutant konu kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Teşekkür ederim. Aynayı seviyorum da fotodan hep nefret etmişimdir. Fotolarda çok garip çıkıyorum yani ne bileyim aynadaki ben ile fotodaki bem çok farklı oluyor. Ah ah torunlarımız bizi bu çirkin fotolarla tanıyacak ona yanıyorum :D

fotoğraflar anı yakalar.ama aynaya bakarken zaman akar mesela sen webcam'da kendini aynadaki gördüğün gibi görürsün ,aynanın karşısına geçip fotoğraf çekenlerin sırrı budur,mesela sosyal medyada gençlerin fotolarına bak hepsi fotoshoplan değiştirilmiş yani kimse o fotodaki halinden memnun değil ama birde prof:makinayla çekilenlere bak direk shopsuz..mesela bu foto tel kamerası ile birde prof makinayla kararı sen ver..

Tipim sürekli farklı gözüküyor..

/>

• Gerçek olan aynadaki halimiz mi yoksa fotoğrafta ki halimiz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Her zaman aynadaki yada ön kameradaki gibi görünmenin bir yolu yok mu?

Psikolojim bozuldu artık. Aynada ve Selfie de manken gibi seksi birisi, arka kamerada ise tipsizin teki..

dostum seni dıştan gören bir insan senin aynada gördüğün şeklindir bunu unutma birde foto çekinirken profosyonel makinalarla dene emin ol kendin bile şaşıcaksın

Emin misiniz hocam. Bazıları ayna güzel gösterir. Gerçekten farklıdır diyor.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Gene yakisikli

• aynada nası görüyosan o ananı al ikinizde aynı anda aynaya bak aynada nasıl görüyorsan gerçektede öyle görüyor olcaksın o kadar.
    tek fark horizental flip midr nedir o işte.
  • Ön kamerada ve aynada süperim. Ama arka kamera leş. Saçım gözüm ağzım yamuk yumuk çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Psikolojim bozuldu artık. Aynada ve Selfie de manken gibi seksi birisi, arka kamerada ise tipsizin teki..

dostum seni dıştan gören bir insan senin aynada gördüğün şeklindir bunu unutma birde foto çekinirken profosyonel makinalarla dene emin ol kendin bile şaşıcaksın

Emin misiniz hocam. Bazıları ayna güzel gösterir. Gerçekten farklıdır diyor.

ted bundy nikin ama avatarın richard ramirez

dost seni ben dışardan nasıl görüyorsam iki aynayı 90 derece bir önüne diğerini arkana koy anı yakala ...+ CANON EOS 70D makinayla foto çekinirsen aynada nasılsan fotoda öyle çıkarsın bak buda örnek:

• quote:

Orijinalden alıntı: SKDoctor

Ön kamerada ve aynada süperim. Ama arka kamera leş. Saçım gözüm ağzım yamuk yumuk çıkıyor.

Bende öyle

• quote:

quote:

Hayır tam tersi. Eğer selfie çekerken fotoğrafı çevirmeyi kapatıyosanız ayna görüntüsünü verir. İnsan kendisini aynadan görmeye alışkındır beyni buna yatkındır bu yüzden arka kameralarda ve selfielerde(fotoğraf çevirmeyi kullandığımız selfieler) genelde işte çenemiz yamuk gözlerimiz farklı gibi görürüz ama aslında böyle bir durum söz konusu değildir. Normal görüntümüz de insanlara göre aynadakinden çok farklı değildir aslında ama biz onların gözünden gördüğümüzde alışkın olmadığımız için farklıymış gibi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

quote:

quote:

Hayır tam tersi. Eğer selfie çekerken fotoğrafı çevirmeyi kapatıyosanız ayna görüntüsünü verir. İnsan kendisini aynadan görmeye alışkındır beyni buna yatkındır bu yüzden arka kameralarda ve selfielerde(fotoğraf çevirmeyi kullandığımız selfieler) genelde işte çenemiz yamuk gözlerimiz farklı gibi görürüz ama aslında böyle bir durum söz konusu değildir. Normal görüntümüz de insanlara göre aynadakinden çok farklı değildir aslında ama biz onların gözünden gördüğümüzde alışkın olmadığımız için farklıymış gibi gelir.

Nasıl yani? Ben ön kamera kendime tuttuğumda iyi gözüküyorum. Ama çektiğimde fotoğraf tersine dönüyor. Bende daha sonra düzenleyip ters çeviriyorum.

Hamgisi benim gerçek tipim?

• ayna diye biliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

genel olarak herkes oyle zaten brad pitiin bile tipsiz çıktığı foto dolu...

bu adam böylede yakışıklı bence
  • Mesela tom cruise gibi bir adam amuda kalkıp foto çektirse dahi iyi çıkar. Mesele her açıdan ve ışıkta iyi çıkabilmek. Yabi arkadaşların gizli çekim yaosa dahi iyi çıkabilmek önemli.

• Up

• fotoğraf gerçek tipinizdir ayna değil

• Gene mi bu konu laa, banada oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

fotoğraf gerçek tipinizdir ayna değil

:( Lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kozanoglu40

quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

asimetriden dolayıdır

Asimetri her fotoda yoq mu
    Bence adam mutant konu kilit

kesinlikle asimetri her fotoda bariz belli olmayabilir.
    ışık ve çekim açısı, asimetrinin ortadan kalkmasına ya da daha belirgin hale gelmesine neden olur.
    kendimden biliyorum ışık sağdan geldimi benim fotolar yüzümdeki asimetriden dolayı rezil rüsva olur.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.