Şimdi Ara

Tipim sürekli farklı gözüküyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
7.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraflarda bazen yakışıklı bazen tipsiz gözüküyorum. (Galiba ışıktan kaynaklı.Düşük ışıkta iğrencim)

O yüzden yakışıklı mıyım değil miyim karar veremiyorum. Mesela dün çekildiğim fotoğraflarsa yakışıklıyken bugün çekildiğim fotoğraflarda tipsizim. Yada mesela farklı açıdan çekilen fotoğrafların birinde yakışıklı birinde tipsizim.

Sonuç ne sizce. Ne yapmalıyım?

Birde insanların gerçek tipini selfie mi yansıtıyor yoksa arka kamera mı?
    Arka kamerada felaketim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka kamerada ben de felaketim fakat onun nedeni telefonların kameralarının iyi olmaması.Profesyonel bir makine veya dijitalle çekilince gayet normal çıktığını farkediyorum.Selfielerde arka kameraya göre kat kat iyiyim ve bana da hep söylerler her fotoğrafta farklı çıkıyorsun diye ama gerçekte gören arkadaşlar oldu netten tanıştığım daha iyi olduğumu söylediler hep gerçekte, eminim sen de öylesindir dostum
  • Aynaya bak

• en tipsiz olduğun fotodaki halin gerçek yakışıklılığını verir
    acı ama gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

en tipsiz olduğun fotodaki halin gerçek yakışıklılığını verir
    acı ama gerçek
    asimetriden dolayıdır
  • Arka kamera yansıtır. Selfie görüntüyü aynalar. Sıkıntı arka kamerada kötü görünmek. Çünkü dıştan bakan bir gözcü seni arka kamera ile çekilmiş gibi görür. Bende ön kamerada çok leş çıkarım. Arkada kamerada gayet iyiyimdir. Kızlarda da durum budur fakat günümüz kızlarının neredeyse hepsi psikopat olduğu için hangi ışık hangi açı hangi kamera da iyi çıkıyorlar. Biliyorlar işlerini. Takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Arka kamera yansıtır. Selfie görüntüyü aynalar. Sıkıntı arka kamerada kötü görünmek. Çünkü dıştan bakan bir gözcü seni arka kamera ile çekilmiş gibi görür. Bende ön kamerada çok leş çıkarım. Arkada kamerada gayet iyiyimdir. Kızlarda da durum budur fakat günümüz kızlarının neredeyse hepsi psikopat olduğu için hangi ışık hangi açı hangi kamera da iyi çıkıyorlar. Biliyorlar işlerini. Takma.
    genel olarak herkes oyle zaten brad pitiin bile tipsiz çıktığı foto dolu...
     Tipim sürekli farklı gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ağustos 2016; 23:27:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spleace

Aynaya bak

Ayna'da ve selfie'de harika gözüküyorum.

Arka kamerada ise kötü gözüküyorum.

• Kardesim ben de aynalarda oluyor. Dik aynalarda kotu gozukurken yatay aynalarda iyi gozukuyorum.
    Sanirim insandan insana degisiyor ve optik kalinligi uzunlugu vs. bunlarla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim520

Kardesim ben de aynalarda oluyor. Dik aynalarda kotu gozukurken yatay aynalarda iyi gozukuyorum.
    Sanirim insandan insana degisiyor ve optik kalinligi uzunlugu vs. bunlarla ilgili
    Ben her ortamda çok yakışıklıyım taam mı .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Ben her ortamda çok yakışıklıyım taam mı .s

Alıntıları Göster
    kardeş bukalemun olabilirsin.
  • Her zaman aynadaki yada ön kameradaki gibi görünmenin bir yolu yok mu?

Psikolojim bozuldu artık. Aynada ve Selfie de manken gibi seksi birisi, arka kamerada ise tipsizin teki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACB5B9068

Her zaman aynadaki yada ön kameradaki gibi görünmenin bir yolu yok mu?

Psikolojim bozuldu artık. Aynada ve Selfie de manken gibi seksi birisi, arka kamerada ise tipsizin teki..
    Ön kamerada kafam şişman arka kamerada normal çıkıyor
  • Bende tam tersi. Arka kamerada koca kafalı bi tşpim. Ön kamerada fıstık gibiyim. Ağlıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

Ön kamerada kafam şişman arka kamerada normal çıkıyor

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var burnum ve kulaklarım asimetrik.Burnum küçükken düşmüşüm ön kıkırdağı eğrilmiş kulaklarımda kepçe.birisi daha fazla kepçe.Burun ve kulaktan ameliyat olmayı düşünüyorum ya.Bende bıktım arka kamerada değişik çıkmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Her zaman aynadaki yada ön kameradaki gibi görünmenin bir yolu yok mu?

dostum seni dıştan gören bir insan senin aynada gördüğün şeklindir bunu unutma birde foto çekinirken profosyonel makinalarla dene emin ol kendin bile şaşıcaksın
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ayna olayı gerçek mi, gerçekse çok sevinirim. Fotodan nefret ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Ayna olayı gerçek mi, gerçekse çok sevinirim. Fotodan nefret ediyorum

piksel farkından dolayı (çözünürlük) görüntü boyut değiştirip orjjinalliğini kaybediyor.Aynadaki görüntün gerçektir.aynadaki karşındaki insanları seni gördüğün haklidir

fotoğrafta mercek görüntüyü terse çevirir,dikkat et fotoğraflarda gözler hep bayık kocaman burun , biri kalkık diğeri inik kaş,şuda var en tipsizi şu retricayla fotoğraf çekilsin çok güzel çıkıyor. aynadaki güzelliği yakalıyor yani bu meret ama fotoğrafta gördüğün kişiyle realde gördüğün kişinin arasında fark oluyor fotoğrafa kanmayın.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aynayı seviyorum da fotodan hep nefret etmişimdir. Fotolarda çok garip çıkıyorum yani ne bileyim aynadaki ben ile fotodaki bem çok farklı oluyor. Ah ah torunlarımız bizi bu çirkin fotolarla tanıyacak ona yanıyorum :D

• tipin sürekli değişiyorsa sen bir D3G1SH1CK sin şaka şaka ımarım ayna olayı gerçektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.