Okula gidiyo demi , okula gitmeden 1 günse kolpa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 28 Nisan 2024; 19:50:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Okula gidiyo demi , okula gitmeden 1 günse kolpa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 28 Nisan 2024; 19:50:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pek gitmiyoruz dediler bunu diyen arkadaşlar |
Bunlar o zaman hiç çalışmıyoz diyip instaya story atıp gizliden çalışan tayfa , tıpın en tehlikeli grubu bunlar uzak durun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
net bu arada. ctf de olsa bir günde sadece çıkmış bile ezberlenmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Snaplerden anladigim kadariyla duzenli giden bi tip degildi en yakin oldugum, gym e gitmeyi tercih ediyo okul saatlerinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Epfldeyken aynisini gozlemledim valla, bi dersi haric tutarak (onu harbiden ogrenmeye calisiyodum cunku) sadece finalden once 3 gun calisip en kotu b+ équivalent not almıştım (b+, b+, a-, a, a). Adamlarda %100 final diye bi kültür olunca limitler baya zorlanabiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |