< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızi Şortlee -- 22 Nisan 2024; 15:43:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıpın abartıldığı kadar zor olmaması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben de diyorum tıp fakültesinin çok kolay olduğunu hem de 6 senedir tve her dememde linç ediliyordum burada
-
Hangi bölüm zor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zor bölüm diye bir şey yok bence çalışana her şey kolay
-
bence iyi üniversitelerde elektrik-elektronik mühendisliği, fizik ve matematik zordur. Analitik zeka yoksa okuyamazlar.
-
yav var da onlar einstein gibi tipler işte ben günde 24 saat çalışsam bilkent ee'de 3.9+ ortalama yapamam.
-
Evet diş daha zor
Evet ceng daha zor
Allah'ım adam daha fakülteyi bitirmeden, stajlara başlamadan, sözlüleri görmeden tıp kolay diyor. Elinde veri olmadan nasıl sonuca varabiliyorsun??
Dahiliye sözlüsünde gastro hocasına denk gel bakalım tıp kolay mı zor mu görürsün.. Sonra ben aklına gelirim.
-
Sen çok zekisin bence ondan
-
ybs daha zor değil mi @emektar91
-
Sen dandik okulda okuyorsun zorlamıyorlar. Daha 4 olmamışsın pediatri kardiyo sözlüsü yememişsin kolay diyosun. Daha dur bi adam gibi sözlü gör hasta başı ye sonra kolay yazarsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen dandik okulda okuyorsun zorlamıyorlar.
-
Dandik okullar daha zor diyorlar
Daha sözlüye girmemissin ettiğin lafa bak…Hacettepeli arkadaslara soralım bir de preklinik kolaymıymıs zormuymus :)
Zor knk kolay falan değil
Kolaylıktan zorluktan bağımsız olarak tıpta bölümün zorluğu denk geldiğin hocaya ve dolayısıyla şansına çok bağlı.
Mesela bizim mikrobiyoloji uygulama sınavımızıda dönem 4 gruba bölünüp amfiden her birine ayrı 10 soru yönlendirildi.Arkadaşlarıma gelen sınav açık bir şekilde bana denk gelenden daha zordu.Gene biyoloji uygulama sınavında arkadaşlarıma denk gelen sorular bana gelseydi cevaplayamazdım.
Üstteki bazı yorumların bahsettiği gibi bu durum stajlarda ve sözlü sınavlarda daha şiddetli hissediliyor.Kimine 10 senedir aynı soruları soran hoca denk geliyor,kimine de daha sınava girmeden 0’ı basacak üzerine de seni aşağılayacak malign hoca denk geliyor.Tıpta maalesef hocanın keyfine kalıyorsunuz pek çok durumda.
-
okuması basitte dayağı zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
zor bölüm diye bir şey yok bence çalışana her şey kolay |
Sen dandik okulda okuyorsun zorlamıyorlar. |
Okulları kıyaslamiyo muyduk niye ulkenin en iyi tus dershanesi kolay fakulte diye örnek veriyorsun |
Allah'ım adam daha fakülteyi bitirmeden, stajlara başlamadan, sözlüleri görmeden tıp kolay diyor. Elinde veri olmadan nasıl sonuca varabiliyorsun?? Dahiliye sözlüsünde gastro hocasına denk gel bakalım tıp kolay mı zor mu görürsün.. Sonra ben aklına gelirim. |
bence iyi üniversitelerde elektrik-elektronik mühendisliği, fizik ve matematik zordur. Analitik zeka yoksa okuyamazlar. |
okuması basitte dayağı zor
|
Benzer içerikler
- soru çözerek para kazanma
- endüstri mühendisliği okunur mu
- sayısal 150 bin için kaç net
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- özdebir zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X