Şimdi Ara

Tıpın abartıldığı kadar zor olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-1.5 ay sonra 3.sinifi bitiriyorum ve ilk 3 sene için yorumum sınıfı geçmenin abartıldığı kadar zor olmadığı,sınavdan 1 hafta önce iyi çalışarak geçer not alınabiliyor.
    Diyeceksiniz ki sen dandik ünide okuyorsun zorlamiyorlar,buna da katılmıyorum çünkü tıp dersleri mühendislik,matematik gibi değil yani aynı konudan çok zor ve çok kolay matematik soruları hazırlanabilir ama tıpta böyle bir durum yok slayttaki cümleyi alıp soru yapıyor hoca ha mesele 1 ayda 5000 sayfa slayt birikmesi,yani full ezber olduğu için kolay zor ayrımı yok gibi ezberlediysen yapıyorsun ezberlemediysen yapamıyorsun.
    Başka bir ünide 3 kere sınıfta kalıp buraya geçen biri var sınıfta,orda çok zorluyorlar sınıfın yarısi kalıyor falan diyordu buraya geldi yine 30-40 alıyor yani üniversiteden üniversiteye o kadar fark olacağını sanmıyorum.
    Hele derse gidiyorsanız evde çok az çalışarak geçebilirsiniz ben sınavdan sınava okula gittim evde slaytlara bakarak geçtim hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızi Şortlee -- 22 Nisan 2024; 15:43:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben de diyorum tıp fakültesinin çok kolay olduğunu hem de 6 senedir tve her dememde linç ediliyordum burada 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hangi bölüm zor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor bölüm diye bir şey yok bence çalışana her şey kolay

bence iyi üniversitelerde elektrik-elektronik mühendisliği, fizik ve matematik zordur. Analitik zeka yoksa okuyamazlar.

yav var da onlar einstein gibi tipler işte ben günde 24 saat çalışsam bilkent ee'de 3.9+ ortalama yapamam.

• Evet diş daha zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ceng daha zor

• Allah'ım adam daha fakülteyi bitirmeden, stajlara başlamadan, sözlüleri görmeden tıp kolay diyor. Elinde veri olmadan nasıl sonuca varabiliyorsun?? 

Dahiliye sözlüsünde gastro hocasına denk gel bakalım tıp kolay mı zor mu görürsün.. Sonra ben aklına gelirim.

• Sen çok zekisin bence ondan

• ybs daha zor değil mi @emektar91

• Sen dandik okulda okuyorsun zorlamıyorlar. Daha 4 olmamışsın pediatri kardiyo sözlüsü yememişsin kolay diyosun. Daha dur bi adam gibi sözlü gör hasta başı ye sonra kolay yazarsın

• Sen dandik okulda okuyorsun zorlamıyorlar.

• Dandik okullar daha zor diyorlar

• Daha sözlüye girmemissin ettiğin lafa bak…Hacettepeli arkadaslara soralım bir de preklinik kolaymıymıs zormuymus :)

• Zor knk kolay falan değil

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolaylıktan zorluktan bağımsız olarak tıpta bölümün zorluğu denk geldiğin hocaya ve dolayısıyla şansına çok bağlı.

Mesela bizim mikrobiyoloji uygulama sınavımızıda dönem 4 gruba bölünüp amfiden her birine ayrı 10 soru yönlendirildi.Arkadaşlarıma gelen sınav açık bir şekilde bana denk gelenden daha zordu.Gene biyoloji uygulama sınavında arkadaşlarıma denk gelen sorular bana gelseydi cevaplayamazdım.

Üstteki bazı yorumların bahsettiği gibi bu durum stajlarda ve sözlü sınavlarda daha şiddetli hissediliyor.Kimine 10 senedir aynı soruları soran hoca denk geliyor,kimine de daha sınava girmeden 0’ı basacak üzerine de seni aşağılayacak malign hoca denk geliyor.Tıpta maalesef hocanın keyfine kalıyorsunuz pek çok durumda.

• okuması basitte dayağı zor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.