Biraz düşündüm de gerçekten çok büyük başarısızlık bildiğin sınıfta kalmış gibi oluyorsun ortaokuldan tanıdığım lisede sınıfta kalan arkadaşım var ipsiz sapsız boş beleş adam ben 11 de iken o arkadaşımın sınıfta kaldığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım ama şuan o arkadaşla aynı durumdayız İlk senesinde hedefine ulaşan adama çok büyük saygı duyarım mezun yılında kazanana ilk 100 yapsa bile o kadar saygı duymam. Şimdi geldik hikayenin en komik kısmına ben 2.mezunum. |
MEZUNA KALMANIN ÇOK BÜYÜK BAŞARISIZLIK OLMASI
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neye güldün hocam
-
ben başarısızlık olarak değil de sorumsuzluk olarak görüyorum baktığımız zaman yks konularının alacağı max süre 6-7 ay ve 1 senede yapamayan zaten genelde diğer senede de yapamıyor ama yapanları da tebrik etmek gerek çünkü sorumluluk kazanmak sınav kazanmaktan daha zor.
Mezun yılında kazanana ilk 100 yapsa bile saygı duymazmış, o adamın da çok ihtiyacı vardı senin saygına
saygı duymam demedim sen kbb yi boş ver göz doktoru ol sonra kendini tedavi et
-
doğru demiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kafa yapısıyla 5.mezuna da gidersin sen kolay gelsin
-
SAGOlasın
-
Abi mezuna kalmadan ilk senede CENG kazandım.
Saygını alabilir miyim?
seni biliyorum zaten hocam odtü cengtesin yanlış bilmiyorsam benim bu bilmem kaçıncı forum hesabı
-
insanların sağlık sorunu oluyor ailevi meseleleri oluyor işte çalışmak zorunda kalabiliyor herkesin arkasını toplayan ailesi yok
-
Mezuna kalmak boş iş
-
Herkes çalışıp mezuna kalmıyor ki,ders çalışmadıktan sonra başarısızlık sayılmaz
sınıfta kalmak da aynı,geçen sene bi arkadaşım vardı online da kaldı,1 saat çalışsa slaytta nerde ne var yüzeysel bi şekilde baksa geçecekti ona bile bakmadı,kitap açmadan sınava girdi kaldı buna başarısızlık denmez
başarısızlık dediğimizde bir şeye emek verirsin sonuç kötü olur,çalışmadıktan sonra başarı olamaz zaten.
-
O zaman sana bir soru ilk senesinde 5k yapan mı daha başarılıdır 2.senesinde 5k yapn mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3. girişinde 5k yapan
O adam sigmadır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu konuyu açmayı durup dururken 2.mezunuma kaldım etraf benden 3 yaş küçüklere doldu diyip öz saygını yitirdikten sonra mı açtın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Mezun yılında kazanana ilk 100 yapsa bile saygı duymazmış, o adamın da çok ihtiyacı vardı senin saygına
|
insanların sağlık sorunu oluyor ailevi meseleleri oluyor işte çalışmak zorunda kalabiliyor herkesin arkasını toplayan ailesi yok |
bu kafa yapısıyla 5.mezuna da gidersin sen kolay gelsin |
saygı duymam demedim sen kbb yi boş ver göz doktoru ol sonra kendini tedavi et |
Benzer içerikler
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- eba mezun girişi
- kpss 2024 forum
- kyk depozito iade
- sıfırdan hemşirelik kazanmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X