Bildirim
Tipinize göre anavatanınızı öğrenin (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SideBlastisafeeder
https://www.instagram.com/batuthewhovian/ buyrun hocam
al hocm hem küçüklük hem şimdiki :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 20 Ocak 2016; 15:32:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gökbörüm
quote:
Orijinalden alıntı: muratdns
Hocam mavi göz
Ve yeşil göz nerelerin
Türkiyede renkli olmanın 2 ihtimali var, avrupa slav ırklarıyla karışan balkanlardan göçen aile.
Yada Safkan Orta asya genetiği Kıpçaklar gibi.
Nerden bakıyosunuz bunlara yav ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
İşte hem kafkasyon özellikleri hemde hafif turanid özellikler Alpinid, Mongoloid mixsiniz, baskın Türksünüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin
quote:
quote:
Hocam mavi göz
Ve yeşil göz nerelerin
Türkiyede renkli olmanın 2 ihtimali var, avrupa slav ırklarıyla karışan balkanlardan göçen aile.
Hocam merakın varsa dediğim genetik grup isimlerini araştıra araştıra bilgi edinebilirsin ama makaleler genelde ingilizce. Facebookta races of man diye bir grup var ordada bol bol tasnif yapılıyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam mavi göz
Ve yeşil göz nerelerin
Hocam merakın varsa dediğim genetik grup isimlerini araştıra araştıra bilgi edinebilirsin ama makaleler genelde ingilizce. Facebookta races of man diye bir grup var ordada bol bol tasnif yapılıyor.
Teşekkürler.Şu facebook grubuna bi göz gezdireyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
İşte hem kafkasyon özellikleri hemde hafif turanid özellikler Alpinid, Mongoloid mixsiniz, baskın Türksünüz.
memleket safronbolu hocam . baskın türk olduguma çok sevindim valla
-
quote:
quote:
quote:
Eğer ailede çerkeslik yoksa dediğim gibi, çerkeslerdede benzer özellikler olabiliyor kafkas ırkı oldukları için. Ama baskın Türk olarak gördüm ben ailenizin fenotipindende anlarsınız zaten az çok.
-
Travoltanın cinsi nedir hocamquote:
Orijinalden alıntı: Gökbörümquote:
quote:
quote:
Hocam mavi göz
Ve yeşil göz nerelerin
Alıntıları Göster
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer ailede çerkeslik yoksa dediğim gibi, çerkeslerdede benzer özellikler olabiliyor kafkas ırkı oldukları için. Ama baskın Türk olarak gördüm ben ailenizin fenotipindende anlarsınız zaten az çok.
teşekkür ederim cevap için hocam. bugün türkiye şrtlarına baktıgımızda bana göre belirlersek fazla saf türk yok gibi o zaman. bu arada boyda 1.72 hocam belki konuyla alakası vardır
-
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim cevap için hocam. bugün türkiye şrtlarına baktıgımızda bana göre belirlersek fazla saf türk yok gibi o zaman. bu arada boyda 1.72 hocam belki konuyla alakası vardır
Sizin gibi kafkasyon türkler + Orta asya turanid grubu toplasak yüzde 40 çıkıcağını sanmıyorum. Anadolu halkları içinde melezleştik. Kafkaslardan geçerken slavlaştık irandan geçerken iranid genetik aldık göçebe oluşumuzun sonuçları birazda. Ama hala koruyanlar var iç anadoluda daha ne kadar gider bilemiyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lordimus
hocam biraz uzun yüz biraz da büyük burun kahverengi göz esmer 1.84 boy orta kalınlıkta kaş bacaklarım çok kıllı neyim ben ?
İranid olabilir hocam dediklerinize göre. Ama yüz tipiniz daha avrupaiyse Anadolidde olabilirsiniz. -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hxae
www.instagram.com/hdx54/
buyur :)
Hocam sizde nordicsiniz ama hangi grubuna mensub olduğunuzu çıkaramadım, melezlik olabilir kafatası yapınız klasik nordic yani kuzey avrupalı değil ama diğer özellikleriniz uyuyor.
Kafkas avrupa karışımısınız. Alpinidlikte olabilir.
teşekkürler -
Arkadaşlar yoruldum şöyle bi foto bırakayım, ilgisi olanlar araştırıp kesin bi bilgi edinebilir çok merak eden test bile yaptırabilir biraz ingilizceniz varsa yabancı forumlar var bu tasnifler hakkında araştırabilirsiniz. İyi günler diliyorum herkese.quote:
Orijinalden alıntı: hxaequote:
quote:
Orijinalden alıntı: hxae
www.instagram.com/hdx54/
buyur :)
Hocam sizde nordicsiniz ama hangi grubuna mensub olduğunuzu çıkaramadım, melezlik olabilir kafatası yapınız klasik nordic yani kuzey avrupalı değil ama diğer özellikleriniz uyuyor.
Kafkas avrupa karışımısınız. Alpinidlikte olabilir.
teşekkürler
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X