Şimdi Ara

Tipinize göre anavatanınızı öğrenin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
12.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demek ki çinliler de Türk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Demek ki çinliler de Türk

Allahını seven üstüme toprak atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BjkPrensi

Evet

Klasik Akdeniz fenotipidir, italyadan suriye kıyılarına kadar her akdenize sınırı olan yerde görebilirsiniz, izmir vb. Orta boylu ve Ektomorf vucut tipine sahiptirler genelde. Buda yine Kafkas ırklarından Avrupadaki en yakın genetikte italyanlar olabilir size. Beyaz ırktan. Güney italyanlar yunanlar araplar türklerde görülüyor, Burun büyük olmuyor. Genelde koyu saç ve beyaz ten dediğim gibi. Eski Mısır, Eski Yunan, Antik Pers, Antik Roma, Kartaca, Hitit vb bunlar hep mediterranid(akdeniz) ırkıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 20 Ocak 2016; 13:22:46 >
  • Türkiye halkının içinde Orta asya genetiğini taşıyan kısım max %20 dir, Anadoluda yaşayan ırklarla karıştık bol bol.

Çinli konusuna gelirsek ön Türkler ( Göktürk Hun vb. ) O dönem kafkaslarda yaşayan geniş kafataslı renkli göz ve kumral sarışın saçlı bir ırk ve batı kızılderililerin karışımı sonucu ortaya çıkmıştır. yani kafkas - mongol genetiğinin karışımıdır. Çinlilerde mongoldur ama kafkas özellikleri yoktur hep Doğuda oldukları için kafkaslarla karışmamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymars

Anne tarafı: Dedem Rus, Anneannem Ukraynalı
    Baba tarafı: Dedem Türk, Babannem Kürt

Ben nereliyim şimdi?

Hocam ciddimisiniz bilmiyorum ama fenotipinizde yazdıklarınız herhangi biri baskın çıkmış olabilir, kürt fenotipinden iranid çıkmış olabilir, rus ukrayna bölgesinden slav baskın çıkmış olabilir veya türk ( düşük bir ihtimal) turanid baskın çıkmış olabilirsiniz.
    Fotoğraf atın söyleyeyim isterseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 20 Ocak 2016; 13:27:40 >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 22 Ağustos 2024; 14:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymars

Hocam babam iş sebebiyle Rusya'ya gitmiş orada annemle tanışıp, birkaç ay sonra evlenmiş.
    Fiziksel olarak 1.87 boyum var, bembeyaz ten ve yüz şekli annemin akrabaları çok yakın.
    Fakat saçım hafif açık kahverengi gözüm ise tam kahverengi, burunumda ise çok hafif bir çıkıntı var ama belli olmuyor. Babam sağolsun.
    İleride fotoğraf atarım hocam.

O zaman türk ve kürt genetiğinin baskın olmadığını anladık hocam, Rusya bölgesinde çok genetik grup vardır ama büyük ihtimal slav ırklarındansınızdır. olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Tipinize göre anavatanınızı öğrenin

Merak ettim şimdi bak.

Hocam emin olamadım ama bana anadolid gibi göründü kesin bişeyde demek istemiyorum, daha iyi bilen birine sorup size ileteceğim.

•  Tipinize göre anavatanınızı öğrenin
    buyur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 20 Ocak 2016; 13:53:33 >
  • hocam tenim bembeyaz gözüm çekik kafam normal insan kafası nasıl diyim düzgün yani, alt çenem azıck ileride saçlarım kumral gözlerim de siyah sakallarım kahverengi çıkıyor ben neyim

• www.instagram.com/hdx54/

buyur :)
  • Hocam mavi göz
    Ve yeşil göz nerelerin

• Yap bakalım.

Soldaki benim

• Önlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anne tarafı Kürt Baba tarafı orta asya göçmeni genel olarak dayılarıma çekmişim siyah göz yuvarlak kafa kafamın arkasında çıkıntı var 1.79 boy esmer ten kara kara saçlar ben neyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsungerHeisen -- 20 Ocak 2016; 15:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

buyur hocam

Pontidsin hocam, Bulgaristan ukrayna doğu avrupa ve türkiyenin kuzeyinde bulunan bir fenotip.

• quote:

Orijinalden alıntı: hxae

www.instagram.com/hdx54/

buyur :)

Hocam sizde nordicsiniz ama hangi grubuna mensub olduğunuzu çıkaramadım, melezlik olabilir kafatası yapınız klasik nordic yani kuzey avrupalı değil ama diğer özellikleriniz uyuyor.

Kafkas avrupa karışımısınız. Alpinidlikte olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 20 Ocak 2016; 15:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Yap bakalım.

Soldaki benim

East medsiniz sizde konuda bilgisi var.

• https://www.instagram.com/batuthewhovian/ buyrun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SideBlastisafeeder -- 20 Ocak 2016; 16:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Hocam mavi göz
    Ve yeşil göz nerelerin

Türkiyede renkli olmanın 2 ihtimali var, avrupa slav ırklarıyla karışan balkanlardan göçen aile.
    Yada Safkan Orta asya genetiği Kıpçaklar gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.