Şimdi Ara

Tipsizliğim yüzünden kaybediyorum :( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
7.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dinlemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: İSKORPİT-X

kimse brad pitt değil...

kafana takma.suyun akışına bırak kendini

ozaman brad pittin gerçek adı ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

bende şunu anlamış değilim bursa da dolasırken görüyorum bi kız göruyom manken yanında halt etmiş o kadar güzel bide yanındaki çocuga bakıyom tipsiz saç sakal karışmış bilmem ne

işte burdan ne sonuç çıkıyo önemli olan yakışıklılık değil tamam görüntüde önemli ama malesef o kadar değil
    tecrubeyle sabittir lise bitene kadar hep karizma yakışıklılık önemlidir ama üniversitede böyle bişi yok

herkes kafa dengine gider mesela erkek orhan gencebay dinler kız linkin park dinler bunlar sittin sene yan yana gelemez bu kadar basittir

sırf karı kız yapmak için komünist takılan rock çı takılan küpe takan bilmem naban bi sürü adam tanıyom en güzel örnek ev arkadaşlarım

gece sabaha kadar müslüm dinleyip kafayı bulan adamlar sabah siyah elbiseleri giyip derse gidiyolar neden sınıfın yarısı metalci kızlardan olusuyo

yani anlıcan boş bu işler sen kendin ol biraz başarılı ol bak etrafın nası doluyo
    hele ünide sadece derslere git notları ii tut sınıftaki bütün kızlar peşinde olmazsa gel bana o kadar sölüyom

bu yazdıklarımın hiç biri tahmin değil alayı tecrube

Bursa"nın kızları çok güzel

• Sana sen niye yakısıklı değilsin manasında sorulan sorulara sen niye kıza benzemiyorsun türünden cevaplar ver
  • Önemli olan dış güzellik değil iç güzelliktir
  • ama öyle düşünmüyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

arkadaşım yakışıklı değilsen yapacakların iyi giyinmeye ve temiz giyinmeye özen göster..tabiri caizse cool takıl..karizman olsun..şişmansan kilo ver ve arkadaşın dedigi gibi biras vücut yap..oturuşunla duruşunla konuşmanla herkesi etkile

+10000000000

kesinlikle katılıyorum.
  • abi tipli olsan ne olacak olmaz ise ne olacak ben dede 1 gram tip yok abi surat bu işte ama bu işler gönül işi abi sana tek nasihatım seninle dalga geçen kızlara kin gütmen ben öyle atlattım yanımda tak kelimw bile konuşamıyor benimle konuşmaya çalışıyorlardı selam larını bile almıyodum
  • yaw bi allahın kulu da çıkıp "belki arkadaşların seni çekemedikleri,yakışıklılığını kıskandıkları için,sana takılmak için böyle söylüyorlardır" dememiş,adama direkt tipsiz damgasını yapıştırmış en iyisi ben söyleyeyim:

belki arkadaşların seni çekemedikleri,yakışıklılığını kıskandıkları için,sana takılmak için böyle söylüyorlardır,belki de "hangimiz brad pitt ki?"sorusunun cevabı sensindir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Tipsizlik ile kız bulamamanın inanki alakası yok!

Bizim uni.de öyleleri varki..

Tipsiz,yanında brad pitt'in Türk versiyonu kalır,yanında bakmaya kıyamayacağın güzellikte kızlarla günlerini gün edip her türlü şeyi yapıyorlar

Sözüm sana bu işler tipe giyime şuna buna bakmıyor bu devirde..eskidendi o işler..

Para&Konuşkanlık...

Gerisi hikaye

ya arkadaşım ben konuşkan biriyim cebimdende para eksik olmuyor ama daha hiç kız ark olmadı

sevgili dışında kız arkadaşın var mı?

ortam da çok önemli, çevrende bol keko varsa eğlenceniz sadece tavla okey oynamaksa kız olmaz haliyle.

• Kızların ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.İstersen Alain Delon gibi ol kız o gün havasında değilse hiç bir şey işlemez.Yeri gelir Notre Damme'ın kamburu ol kızın canı istiyorsa seni dünyanın en yakışıklısı en karizmatiği sanar.Böyle yanar döner bunlar.Olduğun gibi görün yeter.Bir gün istediğini bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpLaLuna -- 9 Haziran 2007; 20:06:25 >
  • inş.
  • eroz arakdaşlarının yaptığı dünyanın en aşağılık şeyi... ben bile o kadar çok ortama girip çıktım ..kimsenin yüzüne tipsiz denildiğini yada tipsiz diye dalga geçildiğini duymadım.. bence arkadaşlarının sana garezi var.. gıcık oluyolar çekemiyolar yada bunun gibi bişi..

*hiç tipsiz görmesem senin tipsiz olduğuna inanırdım ama bence sende potansiyel bile var inan bana samimi sölüyorum... ama işte kendine güven.. ağzın laf yapsın az cık ukala geveze al.. kızlara laf koy laf sok millete .. o zaman yaranırsın millete (deveye diken ,,insana **ken yaraşır) üstüne başına saçına dikkat et.. espriyi elden bırakma ama çok da laubali olma ciddi takıl..

... ve ayrıca yaşından biraz daha olgun ol ve öyle görün... böylecfe itibar kazanabilirsin daha çabuk ..
  • valla abi geveze olduğumda tam olurum bana burada şu ana kadar laf sokmaya çalışanlar ecozede oldu espriyi ben hiç elden bırakmadım belki tek eksiğim utangaçlık duygusunun çok olması
  • utangaç olma bak.. ben de bazen çekingen olurum falan ... ama kafaya koyduğum aman herkesle herşeyi konuşmaya çalışırım... yada jennifer lopeze bile ilanı aşk edebilirim eğer gaza gelirsem (kendim gelmem lazım) ... kendine güvendikçe utnageçlığını da atarsın yavaş yavaş... saldırgan ol ..canlı ol.. atak ol.. uyuz olma... çevik ol.. anlıyosun demi ? ;)
  • Önemli bir mevzu. Öncelikle güzellik göreceli bir mevzudur; ama genel olarak herkesin kafasinda bir "güzel" ve "çirkin" tanimi vardir. Genelde neden gözlüklü bir erkeğin yanında elini tutan gözlüklü bir bayan gördüğümüzde şaşırmayız da, afet-i devran bir kizin yaninda "yakışıklı olmayan" bir erkek gordugumuzde şaşırız?
    Kural olmayan, etik olup olmadigi da kisiden kisiye degisecek bazi yargilar vardir. Paris Hilton bana gore guzel bir kadindir, ama baskasina gore "o kadar makyaji ben yapsam ben de guzel olurum" denebilir benim "guzel" sozume karsilik.

Oncelikle avutmak gibi olmasin ama, dunyada bir anket yapilmis; kadinlara sormuslar: Erkekte aradiginiz oncelikli kriter nelerdir diye. Yakisiklilik 5. sirada geliyor. Kariyer, iyi bir insan olmasi, parasi, vasiflari ilk siralarda..
    Her erkek guzel bir kadin ister, icgudusel olarak. Bu bizim DNA'larimiza kopyalanmis bir kalitsal ozellik. Eski zamanlarda erkekler, kadinlar kalçalarına bakıp eşlerini seçerdi. Kalca ne kadar güzel, iri ve genisse "bu hatun iyi cocuk verir" diye dusunuyordu ilkel insanlar
    Gunumuz dunyasinda kadinlar, baba adaylarini, cocuklarina iyi bir gelecek, kendilerine iyi ve sadik bir es, guvenilir bir erkek olmali, diye ariyorlar. Yalniz ve yalniz, her sey bu degil..

Elbette ki her kiz, nasil bir sevgilin olsun ister sorusuna "yakisikliii olsunnn" demez. Demeyenler de soyle diyebilir "yakisiklilik cok onemli degil ama elinze yuzune bakilabilecek biri olsun" der. Gunumuz dunyasinda hem kadinlar hem erkekler, birbirlerine kendilerini begendirmek icin her seyi yapiyorlar. Erkekler, manikur pedikur, sac kesimlerinden, body salonlarinda kas yapmaya, spor yapmaya, estetik yaptirmaya kadar genis bir yelpazeyi kullaniyorlar.

Özetle,
    Herkes sana tipsiz, cirkin vs diyorsa bu senin sadece onlarin kriterine uymadigini gosterir. Birak onlarin kriterleri onlara kalsin, sen kendine bak. Ama bos yere soylemiyorum bunu "Kendine bak.".. Mesela boyun kac cm, kilon ne kadar? Normal kilodaysan spora baslayip biraz kas yapabilirsin. Sacini nasil kestiriyorsun? Berberde mi kuaforde mi? Banyodan ciktiktan sonra kurulanip televizyon karsisina mi geciyorsun? Kullandigin bakim kremleri yok mu? Dislerin nasil bembeyaz mi? Hangi parfumu kullaniyorsun kolonya mi?

Kendine bakan, ozen gosteren, temiz ve iyi giyenen bir insan ol. Hedeflerin olsun, kariyerini belirle ve bunun pesinden git. Belki evet, playboy olamayabilirsin ama tipsiz falan da degilsin. Sadece kendine daha cok bakmalisin. Muhtemelen 14-18 yas araligindasin. Eger oyleysen, herkes o donemden geciyor. Yuzunde sivilceler olabilir. Gececek hepsi.

Zamana birak bazi seyleri.. Ve kendine dikkatli bak. Ozen goster..

Son soz:
    Cirkin insan yoktur, az votka vardir

Derin bir mevzu..

• Ya böle bi sorunu olduğunu düşünen arkadaşlara söylüyorum,
    tipsiz insan yoktur herkesin değişik bir tipi duruşu bakışı vardır bence takmayın kafaya bi kaç kere sabahlayın ondan sonra güzel bişeyler giyin filen çıkın dışarı dolaşın zamanı geldiğinde kız lar sizin peşinizden koşar kafaya takmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paez

quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Tipsizlik ile kız bulamamanın inanki alakası yok!

Bizim uni.de öyleleri varki..

Tipsiz,yanında brad pitt'in Türk versiyonu kalır,yanında bakmaya kıyamayacağın güzellikte kızlarla günlerini gün edip her türlü şeyi yapıyorlar

Sözüm sana bu işler tipe giyime şuna buna bakmıyor bu devirde..eskidendi o işler..

Para&Konuşkanlık...

Gerisi hikaye

ya arkadaşım ben konuşkan biriyim cebimdende para eksik olmuyor ama daha hiç kız ark olmadı

sevgili dışında kız arkadaşın var mı?

ortam da çok önemli, çevrende bol keko varsa eğlenceniz sadece tavla okey oynamaksa kız olmaz haliyle.

var bitane kız kanka var bide normal arkadaş olarak kızlar var

• Vucud yap :D Ve resim koyda sana saç vs öneriler getirelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Paran varsa kralda sen olursun

öyle diil işte
    ben zengin züppe birini istemiyorum mesela
    varoş delikanlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.