Sana bir kitap tavsiye etsem okurmusun? Kitabın Adı :"Ben dünyanın en akıllı insanıyım" Kitabın Yazarı:Erdal Demirkıran
Ben olmayı öğretiyor insana.Harika bir kitap.Ben okurken bende okuyabilirmiyim diyen birisinde şuan.Sırada okumak için bekleyen var. Merak eden herkes okusun diyorum.
o kitabı bende okudun dostum. Muhammed Bozdağ - Ruhsal Zeka bende bu kitabı tavsiye ediyorm. Beynni nasıl kullanacağını öğretiyor. güven kazanmanı sağlıyor. Hadi eyv.
arkadaşım takma kafana.bi insanın görünüşüyle alay eden zaten insan değildir.dinlemeye değmez
vücudunda herhangi bir uzuvun eksik olmadığı veya akıl sağlığın yerinde olduğu için bence Alalh 'a şükret
tip mip hikaye iyi para kazanırsan acayip tipli olursun yoksa manken olmadıkça tipin para etmez.
ATLETİN GÖZÜKÜYOR....
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
dostum bak bu benim!tam 3 kez kızlar tarafından terkedildim.esprili,komik biriside olsam kızlar cüzdana bakıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhilal
ATLETİN GÖZÜKÜYOR....
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
dostum bak bu benim!tam 3 kez kızlar tarafından terkedildim.esprili,komik biriside olsam kızlar cüzdana bakıyor...
şu avatardaki kim ya bi kaç kişide daha var o resim bir de yönetici de var?
eroz gayet yakışıklısın fazla düşünme zamanı geldiğinde seni farkedecek biri cıkar muhakkak
quote:
Orjinalden alıntı: non_stop
şu avatardaki kim ya bi kaç kişide daha var o resim bir de yönetici de var?