eeğr güzel,tatlı,iyi kalpli bir kız varsa bende isterem
madem öyle aha bu da ben. kız ve ortam bazında hiç bi sorunum olmuyor fakat bu aralar takıldığım bi hatunda yok hani.(forumdaki hatunlara duyurulur) tipim yok yakışıklı değilim gibi bahanelerin arkasına saklanmak biraz cesaretsizlik olarak tanımlandırılabilir dostum
resmin kaliteside nasıl kötüymüş belli değil
yokbe abi sana kızmı yok burada seç beğen al hatta 2 al 1 bedava olsun sana biz 1 zor buluyoz sen elini sallasan 50'si
ya alttamı kalıcaksın sen birisi bişey sölerse yapıştır lafı
quote:
Orjinalden alıntı: orcasas
ss koysana bi
nası yani screen shout mu koycak adam suratının
Allah herkese eşit davranır herkesin üstün yönleri vardır takma kafana diğer yönlerinle öne çık
bikere dhde konu vardi photoshop yarişmasi dedimki konu ne olsun die dedim ben olayim bana adam gibi bi imaj yapana 500 kontur falan verecem dedim konu 3 gün boyunca post gelmedi sonra kameradan resim aldimi kendime photoshop yapacaktim o bile olmadi cünkü butonlarin hiç biri aktif deildi bukadar ümitsizim :'( neyse Allah ın verdiyle yetinmek lazim seni sen olan için sevenlerde vardir.
quote:
Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
eroz saclarını uzat ; )
artı puro iç, fular ve yuvarlak gözlük tak. karizma olursun
quote:
Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane
bende şunu anlamış değilim bursa da dolasırken görüyorum bi kız göruyom manken yanında halt etmiş o kadar güzel bide yanındaki çocuga bakıyom tipsiz saç sakal karışmış bilmem ne
işte burdan ne sonuç çıkıyo önemli olan yakışıklılık değil tamam görüntüde önemli ama malesef o kadar değil tecrubeyle sabittir lise bitene kadar hep karizma yakışıklılık önemlidir ama üniversitede böyle bişi yok
herkes kafa dengine gider mesela erkek orhan gencebay dinler kız linkin park dinler bunlar sittin sene yan yana gelemez bu kadar basittir
sırf karı kız yapmak için komünist takılan rock çı takılan küpe takan bilmem naban bi sürü adam tanıyom en güzel örnek ev arkadaşlarım
gece sabaha kadar müslüm dinleyip kafayı bulan adamlar sabah siyah elbiseleri giyip derse gidiyolar neden sınıfın yarısı metalci kızlardan olusuyo
yani anlıcan boş bu işler sen kendin ol biraz başarılı ol bak etrafın nası doluyo hele ünide sadece derslere git notları ii tut sınıftaki bütün kızlar peşinde olmazsa gel bana o kadar sölüyom
bu yazdıklarımın hiç biri tahmin değil alayı tecrube
EVET DOSTUM SANA KATILIYOM ALTIPARMAK-HEYKEL ARASI OLE:
SS
Dostum Al Pacino ya bak bakaım adam yakışıklı mı yok adam KARİZMATİK
quote:
Orjinalden alıntı: RNI
Lakabım ''tipsiz'', fotoğraflarımı ilk görenler gülmeye başlıyor. Kız arkadaşım yok.Onlardan ,sen niye yakışıklı değilsin gibi soru yöneltip beni utandırmalarından bıktım. Allah beni böyle yaratmış ama üzülüyorum işte niye yakışıklı değilim ben :(((
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
eroz saclarını uzat ; )
ben hayatımda hiç sigara vb hiçbirşey elime bile sürmedim fakat gözlük düşünürüz
Bu konu Akla zarar
Neysen osun ALLAH(c.c.)öyle yaratmış kaçış yok
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
eroz saclarını uzat ; )
adamı mafya babasına çevirdin bee
tipsizligini bahane ettigini sende biliyorsunnnnn bende tip warda ne oluyo ..utangacım dun cok gzl bı kız resmen kesıyodu benı ama ben utandıgımdan bakmadım bile nie utangacım ya
kardeş olay tipte değil, özgüvende bitiyo, ben ne yakışıklı adamlar gördüm kütükten farkları yok, kızlar yanlarında pısırık erkek istemezler. ne adamlar gördüm, yolda görsen yüzlerine tükürmez ama yanlarında cillop gibi hatunlar Kardel dediim gibi olay kadına kadınlığını hissetirebilmede ve özgüvende. Hadi eyv.
ben kutugum :D :D
Sana bir kitap tavsiye etsem okurmusun? Kitabın Adı :"Ben dünyanın en akıllı insanıyım" Kitabın Yazarı:Erdal Demirkıran
Ben olmayı öğretiyor insana.Harika bir kitap.Ben okurken bende okuyabilirmiyim diyen birisinde şuan.Sırada okumak için bekleyen var. Merak eden herkes okusun diyorum.