Şimdi Ara

Tipsizliğim yüzünden kaybediyorum :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
7.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: batuhan15

abi benim mesajım nereye gitti hiç bişey anlamadım..

admin kardeşler cayır cayır çalışıyor gülüm ... alışırsın yakında
  • Kendinle barışık ol hocam. Bütün herşey beyinle ilgili. Kızlar beyninle daha çok ilgilenirler. Ama senin arkadaşların galiba biraz beyinsizmiş ki böyle fütursuzca sözler yöneltmiş. Hiçbirimizin ne bir fazlası ne de bir eksigi var. Oldugun gibi kabul eden biri zaten mutlaka karşına çıkacaktır. Rahat ol. Kompleks yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK TOWER -- 7 Haziran 2007; 0:00:52 >
  • tipe önem veren kız sayısı paraya dürüstlüğe zekaya önem veren kız sayısına göre çok çok aşağıdadır.

başka biri benim kafa basmıyo diye konu açar

başka biride benim param yok die konu açar

tipsizsindir ama paran vardır zekisindir dürüstsündür sen kendine güven

allah herkese göre bişiler yaratmıştır
  • "Dua edin, Çünkü dua edin ki Allah size yardım etsin."
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num_Lock44

"Dua edin, Çünkü dua edin ki Allah size yardım etsin."

tmm hocam anladık 10 kere de söylenmez salak mıyız biz?
  • 1000 tane kiz arkadasin olucagina 3 tana kankan olsun sana yeter artar bile..Cebinde $ olduktan sonra hatun cok.. (Turkiye icin gecerli) Takma kafani !
  • tipsiz kimse yoktur adamım bakımlı olmak,güsel giyinmek,konusabilmekte önemlidir; )
  • valla abi bende tipsizin önde gideniyim yahu niye biraz tip yok bizde azıcıkta bize verseydiler aynanın karşısına geçip ''ulan dünyada bu kadar yakışıklı insan yaratılırken ben nasıl böyle diyorum''zaten saçlar dalgalı falan öyle kopuk şekil falanda veremiyoz standart stil kendimi bildim bileli(hayattan itilenlerin stili)

aynaları hiç sevmem hiçbir zaman istediğim gibi görünmediler bana her zaman nefret edilecek biri vardı orada birgün saçlarıma ak düştüğü zamanda bana çok koymayacak zaten güzel biri yoktu orada

ya da unutun siz millet dediklerimi hafiften saçmaladım galiba buarada kafiyeli falan bişey yazmışım herhalde ilham böyle birşey oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serious_captain -- 7 Haziran 2007; 1:17:58 >

• Ya siz alkollumusunuz yoksa turk insanin kendi kendine yaptigi kaprisler mi bunlar ? Sacmalamayin ya Siz hic TV izlemiyormusunuz kimler kimlerle..$$ oLay bundan ibaret Turkiyede..Bu isler böyle yurur yaw ben gurbetciyim size racon mu ögreticez.. ?
  • Bayanlarda da durum aynı ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye

bakımlı ol kibar ol saygılı ol en önemlisi insan ol bunlar yeter
  • YA TİPinin kötü olmasına üZÜlme ki zaten seni allah yarattı .. buna isyan etmek günahtır... ayrıca kızlar için de kafaya takma bu durumu .. kızların hayatın 10 da 1 i bile değil aslında çok önemli değerli görünürler ama .. çok da ciddi öneme sahip değiller ..ama karşı cins olunca çok ilgileniyoruz falan ..değere bindiriyortuz... ne kadar tipsiz olursan ol.. beynin ,karizmanla centilmenliğinle etkile herkesi.. bu kız olur.. işveren olur patron olur anne baba konu komşu tanıdık olur kim olursa .. sen kendini geliştirmeye bak.. kendine güven.. !! üstüne başına saçına dikkat et gerisi varsa allah yazdıysa gelri.. umut kesme.. hadi hoşçakal..
  • aynaya bak. ellerini ve ayaklarını oynatabildiğini test et. müziğin seçini aç ve kulaklarının duydugunu hisset. daha sonra dışarı çık biraz koş. ve eve gel. deki "Allah'ım iyiki 2 elim, 2 ayağım ve duyu organlarım var. kendi kararımı kendim verebiliyorum ve düşünebiliyorum. bu verdiğin nimetler için sana binlercekere şükürler olsun yarabbim"

işte gerçek huzur bu
  • dostum bak bu benim!tam 3 kez kızlar tarafından terkedildim.esprili,komik biriside olsam kızlar cüzdana bakıyor...

http://img183.imageshack.us/img183/5313/eco001uh9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 7 Haziran 2007; 15:58:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

tipsizliğin yüzünden değil özgüven eksikliğinden kaybediyosun.

+1
  • arkadaşlar haklı ne yakışıklı adamlar var ama kızlar konusunda vasat.. dürtüyoruz adamları habire git konuş git konuş diye ama adamda tık yok .. ve ne hödük göbekli adamlar var tipsiz... takıyolar hatunları kollarına geziyolar... herşey ortada karar senin..

.... ama önce özgüven lazım... öz güven manyağı ol.. bunun için kendini gelliştir her konuda... zayıfsan body yap kalıp kazan.. aynı zamanda kitap oku gazete oku kültürlen vs.. zamanla tabi bunlar..

**ha bide ağzın iyi laf yapsın her zaman heryerde... geveze ol.. değilsen de kendini alıştır ... konuşkan ol ... ama çok da boş konuşmamaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Haziran 2007; 2:14:05 >

• abi ben konuşuyorum bana ve arakdaşlarıam göre esprili birisiyim taklit fln derken tam esprili birisiyim ama bakan yok :(
  • Allah çirkin bişi yaratmaz ...
    o sana tipsiz diyenler çok mu tipliymiş bi görmek lazım ...
  • eroz saclarını uzat ; )
  • bu resim marttaki halim hala aynıyım sadece hafif saçlarım uzun
  • cirkin seven kızlar var sana denk gelmemiş demekki böyle bir kız.
    cirkin erkeklerden hoşlanan kız arkadaşlarım var.garip gelebilir bazı arkadaşlara.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.