Lakabım ''tipsiz'', fotoğraflarımı ilk görenler gülmeye başlıyor. Kız arkadaşım yok.Onlardan ,sen niye yakışıklı değilsin gibi soru yöneltip beni utandırmalarından bıktım. Allah beni böyle yaratmış ama üzülüyorum işte niye yakışıklı değilim ben :(((
bence bu durumda bile şükretmesini bilmelisin. Allah seni böyle yaratmak istemiş ve yaratmış. buna isyan etmek Allah ın yarattığını beğenmemektir.
peki sana bi soru bu şekilde tipsiz ama sağlıklı ,eli ayağı tutan birisimi olmak istersin yoksa çok yakışıklı ama tek bacağının olmadığınımı.
Allah kimini tipiyle kimini parasıyla kimini güzelliğiyle kimini fakirliğiyle imtihan eder bunu unutma.
arkadaşım yakışıklı değilsen yapacakların iyi giyinmeye ve temiz giyinmeye özen göster..tabiri caizse cool takıl..karizman olsun..şişmansan kilo ver ve arkadaşın dedigi gibi biras vücut yap..oturuşunla duruşunla konuşmanla herkesi etkile
quote:
Orjinalden alıntı: tırtılcık
hiç bir şeyi hırs yapma,öyle davrananların kendi küçüklüğünden kaynaklanıyor. dengesiz insanların laflarını kendine dert etme,zaten doğru düzgün birileri olsalardı böyle bir cümle kurmaktan,Allah'ın yarattığını eleştirmekten,insanları üzmekten uzak dururlardı. elbet herkes daha güzel ve daha yakışıklı olmak ister ama beynin,vicdanın,ruhun yoksa hoş bir et yığınından öte değilse ne işe yarar ki....
+1 arkadaş çok güzel söylemiş Helal
Güzelliği fiziğinden başka yerlerde ara eminim bulursun.Allah(c.c) herşeyi bir dengeye göre yaratmıştır.Kimse dört dörtlük değildir.
psikologa gitmeni öneririm cunkı bir doktorla bunu paylaşırsan seni cok güzel bir şekilde motive eder.. önemlı olan kalıcı olan insanın ahlakı vede kalbidir..
Dua et
egzantirig keşke cevap vermeseydin.
muhatap almaya değer mi?
bpşver onlar kendilerinden utansın kafana takma kız milletide şımarıktır, benimde kız arkadaşım yok ama kafaya takmıyorum dert etme geçici
yakışıklı olupta napcaksın. Yaşama Aşk Acısını..Daha iyi emin ol..
benimde pek yakışıklı olduğum solenemez ama dünyalar güzeli bi sevgilim var herşey tipte bitmez seninle tipin yüzünden dalga geçen kızlar da cacığa hıyar olur ancak onlar açta kıçına gül diyip geçiceksin kafana takma için güzel olsun
Üzülme be dostum gelip geçici bunlar. Allah kainatta tek kalasın diye yaratmadıya seni illaki hepimiz birini bulucaz, ama iyi ama kötü.
arkadaş ss koymana gerek yok sadece sana değil bütün erkekler için bunlar gerekli temiz giyinmek argo konuşmamak ve tarz ı oluşturmak
quote:
Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane
bende şunu anlamış değilim bursa da dolasırken görüyorum bi kız göruyom manken yanında halt etmiş o kadar güzel bide yanındaki çocuga bakıyom tipsiz saç sakal karışmış bilmem ne
işte burdan ne sonuç çıkıyo önemli olan yakışıklılık değil tamam görüntüde önemli ama malesef o kadar değil tecrubeyle sabittir lise bitene kadar hep karizma yakışıklılık önemlidir ama üniversitede böyle bişi yok
herkes kafa dengine gider mesela erkek orhan gencebay dinler kız linkin park dinler bunlar sittin sene yan yana gelemez bu kadar basittir
sırf karı kız yapmak için komünist takılan rock çı takılan küpe takan bilmem naban bi sürü adam tanıyom en güzel örnek ev arkadaşlarım
gece sabaha kadar müslüm dinleyip kafayı bulan adamlar sabah siyah elbiseleri giyip derse gidiyolar neden sınıfın yarısı metalci kızlardan olusuyo
yani anlıcan boş bu işler sen kendin ol biraz başarılı ol bak etrafın nası doluyo hele ünide sadece derslere git notları ii tut sınıftaki bütün kızlar peşinde olmazsa gel bana o kadar sölüyom
bu yazdıklarımın hiç biri tahmin değil alayı tecrube
Dostum harbiden çok güzel açıklamışsın. Katılıyorum
Not: ev arkadaşlarının bir örneğide bu postun sahibi
Eğer görecelilik varsa - tip kelimesinden hoşlanmadığım için kullanmıyorum - zevahir de herkese göre değişkendir. Kimine göre yakışıklı, kimine göre çirkin...
Hem, nice yaşlı insan var, sevgisini kırışıklığa (görünüm manasında) tercih etmemiş olan...
Dostum ortalama bir fiziğe sahibim, erkek kardeşim boylu poslu, yakışıklı, onun bir sürü kız ile arkdaşlığı olurdu benim bir tane bile yoktu, özenirdim...çevremdeki bir çok arkdaşım da keza öylesine, lisede, üniversitede durum böyle idi...Bayburt'ta göreve başladım, gruptaki arkdaşlar arasında ilişkiye başlayanlar oldu ve ben hala sap...olayı hep fiziğime bağladım..çok uzatmayacağım günün birinde bir kız gördüm ki ne görmek kardeşim vuruldum kıza resmen...ve şimdi ben o kızla 3 yıllık evliyim, inan dünya tatlısı bir insan. Kimse beğenmiyor, neden böyle oluyor diye kafama takmadığım bir günüm yoktu...bunu söylemek dile kolay,senin içinde bulunduğun durumu anlıyorum,klasik bir söz olmasın ama zaman her şeyin ilacı...karşına o insan çıktığında kararlı ol yeter gerisi kendiliğinden geliyor.
tipsizliğin yüzünden değil özgüven eksikliğinden kaybediyosun.
quote:
Orjinalden alıntı: fx66ex
Dostum ortalama bir fiziğe sahibim, erkek kardeşim boylu poslu, yakışıklı, onun bir sürü kız ile arkdaşlığı olurdu benim bir tane bile yoktu, özenirdim...çevremdeki bir çok arkdaşım da keza öylesine, lisede, üniversitede durum böyle idi...Bayburt'ta göreve başladım, gruptaki arkdaşlar arasında ilişkiye başlayanlar oldu ve ben hala sap...olayı hep fiziğime bağladım..çok uzatmayacağım günün birinde bir kız gördüm ki ne görmek kardeşim vuruldum kıza resmen...ve şimdi ben o kızla 3 yıllık evliyim, inan dünya tatlısı bir insan. Kimse beğenmiyor, neden böyle oluyor diye kafama takmadığım bir günüm yoktu...bunu söylemek dile kolay,senin içinde bulunduğun durumu anlıyorum,klasik bir söz olmasın ama zaman her şeyin ilacı...karşına o insan çıktığında kararlı ol yeter gerisi kendiliğinden geliyor.
haklısınn.. olay yakısıklılıkla bitmez...
dedigim gibi bence doktora gitttt .. içini dök o sana gerekenleri sölicektir.. yanlıs düşüncelerdesin.. kendine güven
üzülme kardeşim sen işine bak başarılı ol ondan sonra karar ver esmer mi sarışın mı manken mi kendin seç
Her şeyi güzelliğe yakışıklılığa endekslemek ne kadar doğru ki?
Asıl güzellik gönül temizliğidir, saflıktır!
nice insanlar gördüm üstünde elbise yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok