Hangimiz brad pitt'izki... Bu zamanlarda kızlar artık cok sacma haraketler yapmaya basladı.Bırakın yapsınlar nasıl olsa yanlıs yoldalar ileride anlarlar. Yani sorun bizde degil bence.
Hem artık olanaklarda var eger cok psikolojin bozuluyorsa ileride parayı bulursan veya paran varsa estetik ameliyatları olursun.
Ayrıca halen akıllı kızlarda bulunmakta bu dunyada.Su kızlara bulasan alısverislik duskunu yapan,havalara sokan virus dunyadaki tum kızları bulmadan once kendinle aynı kederleri paylasan bir kız bul bence.
Bu arada onemli olan ic guzelligi denen arkadaslar seni umursamıyorlardır.Ic guzellik kadar dıs guzellikte onemlidir.
quote:
Orjinalden alıntı: fearlessness
nice insanlar gördüm üstünde elbise yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok
ne alaka bnde anlamadım ama : )
söz için mi ne alaka dedin.abi ya bu söz en sevdiğim sözlerdendir müthiş bir söz anlamaya çalış anlamassan söle anlatayım açık olarak
Tipsizim, yakışıklı değilim diye bişey yok, kendine yakışan bi stil bul, kendine güven gerisi basit kardeşim
banada öle diolardı bi zaman geçti artık sevgilim var mutluyuz sana still yap vs demiyorum...Sadece bol kitap oku cümlelerini geliştir güzel anlamlı cümleler kur bnce insanların en çok sevdiği şey bu güzel konuşan insanlar..Biraz da zaman bırak kendini.Kendini o gün nası hissediosan öle ol.Hala tipsizim ama normal hayatta konuşmadan kazanıorum hiç de sempatik olduğum söylenmez sınıfn salağıyım hatta.Ama işte biraz çabaladı mı insan iş görür duruma gelio.Sn sanki başta pes etmişsin avatarın bile kasvet abidesi
quote:
Orjinalden alıntı: RNI
Lakabım ''tipsiz'', fotoğraflarımı ilk görenler gülmeye başlıyor. Kız arkadaşım yok.Onlardan ,sen niye yakışıklı değilsin gibi soru yöneltip beni utandırmalarından bıktım. Allah beni böyle yaratmış ama üzülüyorum işte niye yakışıklı değilim ben :(((
gülüyorlarmı ben senin yerinde olsam cok temiz laf sokardım yada bi temiz döverdim....neylerine guvenerek guluyorlarki...arkadasım angut bol takma kafana
Kazanma ve kaybetme algını değiştir. Öyle değerli kıl ki kendini insanlar seni kaybetsin. Sen değil. Yemişim kızını mızını. Geç bu işleri. Hayatının odak noktası bu olmasın. İnsanların değer verdikleri şeyler harbiden o kadar değerli olsaydı dünya böyle olmazdı. Kendi değerini kendin belirle ve bunun için dış görünüş gibi kıstaslara itibar etme.
Dostum, sana o tarz bir ithamda bulunan birisi olursa aynen şunu söyle:
"Ben senin suratına şurda bir şişe kezzap döksem kesinlikle benden daha çirkin olursun. Ama sen bana ne yaparsan yap ben senden daha gerizekalı olamam."
Bunu aynen iletirsen o arkadaşlara, kapak olacağına emin olabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: nJOY
Dostum, sana o tarz bir ithamda bulunan birisi olursa aynen şunu söyle:
"Ben senin suratına şurda bir şişe kezzap döksem kesinlikle benden daha çirkin olursun. Ama sen bana ne yaparsan yap ben senden daha gerizekalı olamam."
Bunu aynen iletirsen o arkadaşlara, kapak olacağına emin olabilirsin
ooooo abi dehset soz bu
arkadaşım normalde cevap yazmayı düşünmüyordum ama çok samimi yazmışsın tebrik ederim.
dostum bak hayat sana tipinden cömert davranmamış.ama kimine de akıl yönünden, kişilik yönünden, insaniyet yönünden yanından bile geçmemiş. senin tipinde kusur olması eksik bi insan olduğunu değil;asıl bunu samimiyetle söyleyebilmen, dürüst, insanlıktan nasibini almış biri olman kim olduğunu belirler.
öncelikle tipsizim diye düşünmen, kaybetmenin nedenini tipsizliğine bağlaman yanlış arkadaşım.bi kere at onu kafandan. o güzel kızları çok mu bişey zannediyorsun? yahu bırak allah aşkına. sen kızı mutlu etmeyi, ihtiyaçlarını karşılamayı bil de sonra bak kendin bile unutursun yakışıklı olmadığını. etraf çok afedersin mal dolu arkadaşım.git bi kıza sor diyecektir sana adam gibi adam yok ki diye. tip mip fln bazı şeylerden çok sonra kafana takma.kafana taktıkça o daha önemli şeylerin de farkına varman için geç kalabilirsin.ha git o özelliklerini geliştir fln da demiyorum sana. eğer buna değer bi insansan(ki öyle olduğunu düşünüyorum) kendin zaten bulacaksın atla deve değil hakedene. herkese yok.hak edersen, o kaybettiklerini de kazanırsın hadi sağlıcakla kal.
(ayrıca bak aklında ne oluşturdun bilmiyorum ama eğer görüp imrendiğin çiftlerin iç yüzünü görsen çoğuna bu muydu yahu dersin emin ol.sen akıllı ol da çirkinlik bile işine yarar şaşırıp kalırsın)
Admin arkadaşlar hızlı çalışıyor
Resimini koy kardeş, bakarsn DH'den bi kısmet çıkar...
quote:
Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^
Resimini koy kardeş, bakarsn DH'den bi kısmet çıkar...
internette kısmet olmaz bence
3 günlük dünyada böyle şeyleri kafaya takmaya değer mi.. aldığın nefese şükretmesini bilmek lazım.. yakışıklı-güzel olan her insan mükemmel bir hayat yaşıyor mu sanıyorsun..
zaten seni sadece dış görünüşünle değerlendirecek insanı napcaksın
örnek bıret pit allah verdiğine veriyo adamın soy adını tersten okuyunca bile tip sözcüğü çıkıyo
ama dünyada kaç kişi çok yakışıklı yada çok güzel şöyle bir çevrene bak ! ! !
Daha kötü durumda olupda yaşamını sürdüren yüzlerce insan var kardeşim. Sen haline şükret ve hayata sıkı sarı, başarılı olmaya bak. Gerisi çok mühim değil inan
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_1988
quote:
Orjinalden alıntı: fearlessness
nice insanlar gördüm üstünde elbise yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok
ne alaka bnde anlamadım ama : )
söz için mi ne alaka dedin.abi ya bu söz en sevdiğim sözlerdendir müthiş bir söz anlamaya çalış anlamassan söle anlatayım açık olarak
yo lafla konuyu bağdaştıramadım yoksa çok anlamlı bnm için önemli birl af
abi boyun ne önemi var önemli olan işlevi..takma kafaya...
Yüce Allahın yarattığına tipsiz demek gbi bi lüks ümüz varmı ya eminim o herşeyin iyisini yaratmıştır
abi benim mesajım nereye gitti hiç bişey anlamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
3 günlük dünyada böyle şeyleri kafaya takmaya değer mi.. aldığın nefese şükretmesini bilmek lazım.. yakışıklı-güzel olan her insan mükemmel bir hayat yaşıyor mu sanıyorsun..
zaten seni sadece dış görünüşünle değerlendirecek insanı napcaksın
birisini ilk görüşte etkisi var biraz sonrasında zaten kendini tanıtırsın kendine yakışan şeyler bulmaya çalış çok takma herşey girer yoluna akışına bırak