Şimdi Ara

Tipsizliğin çözümü nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam anlattıklarımda tek bir yalan yok. Ben de başıma gelenlere anlam veremiyorum ama her türlü bela beni buluyor. Tipsiz olsaydınız beni anlardınız  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Ay geçti tipim hala düzelmedi hatta daha tipsiz oldum saçlar dökülmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lil suffer kullanıcısına yanıt
    Dert etme dostum ben de 25 yaşındayım, hala sapım, parasızım, dünyanın acımasız bir yer olduğunu kabullenip ona göre yaşadığında alışıyorsun bir şekilde. Mesela tipim kayık olduğu için denize düşsem boğulmam. Ben de 13-14 yaşında farkettim bunu, 8. sınıf'ta dersanedeki arkadaşlarım benimle tipsiz diye dalga geçerlerdi pek anlam verememiştim, liseye geçtiğimde çok iyi hatırlıyorum, inter-trabzonspor maçı vardı, babamın iPhone'unda kendimi çekmiştim ( o zamanlar selfie kamerası yoktu) ve ne kadar çirkin olduğumu fark etmiştim ve acayip endişelenmiştin ve üzülmüştüm. Lan ben bumuymuşum demiştim, nasıl oldu da bu kadar çirkin olabilmeyi becerdim demiştim. Çünkü aynadaki görüntüne yıllardır gözün alışık olduğu için çirkinkliğini fark edemiyorsun. Lisede sevdiğim kıza açıldığımda gülüp reddetmişti ve ertesi gün yanına gelen yakışıklı çocukla çıkmaya başlamıştı , halbuki o çocuk onu hiç sevmemişti, ben ise çok sevmiştim. O günden beri kızlarla konuşmuyorum. Bozulan özgüvenimle ben üniversite de okumadım, asgari ücretli işlerde çalıştım hep. Sana tavsiyem kendini bir kaç uğraşa vermen. Futbol, basketbol olur, PC oyunları olur, elektronik öğrenme olur, kitap okumak olur, film izlemek olur , bunlar sana tipsiz olduğunu unutturan şeyler. Bazen sigara ve alkol içebilirsin dertten kurtulmak için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sanırım para.

güzel bir giyim tarzı,hoş kokular,pahalı aksesuarlar ve spor bir araba 1/10 tipi bile kamufle edebilir bence

18 yaşında saçın dökülüyorsa senin durumun daha vahim demek. Benim saçım 22'de dökülmeye başladı, erken tedavi saç kurtarır. Hemen iyi bir doktora git şehrindeki, özel hastane olsun ve gerekli tedaviyi gör. Eğer ertelersen giden saçların geri gelmez. Saç dökülmesini geciktirebilirsin ama tamamen yok edemezsin eğer genetiğinde varsa.

Senin tipe çözüm yok kanka tanrı seni ofsayta düşürmüş. Çernobilin fiziksel kanıtısın sen o yüzden bilim dünyasına katkıda bulunursun bu nedenle.

• Bende küçükken çok çirkindim ailem haricinde kimse sevmezdi. hatta hayel meyel hatırlıyorum 5 yaşlarındaydım, dayım 3-4 yıllık evliydi bir tane parkta oturmuştuk hep birlikte karısı bana tiksinerek bakıyordu. Aradan bir kaç yıl geçti okul hayatı başladı ilkokulda da çok çirkindim orta okul 7. Sınıfa gelince yüzüm biraz daha açılmaya, güzelleşmeye başladı. şuan iyi denecek bir tipim var ama can sağlığımız yok. Bence tipin bir önemi yok önemli olan iç güzellik kim ne derse desin boşver.

• Hep derim. Dünya cehennemin ta kendisi. Dünyanın büyük kısmı aslında maddi manevi acı çekiyor. Bir nevi işkence. İşkence nerede olur. Cehenemde. Dünya'dan ala cehennemi mi var. Bu dünya'da 1.Dünya savaşında milyonlar birbirini öldürmedi mi? Naziler yahudileri sadece yahudileri de değil çingeneleri, siyahileri soykırımdan geçirdi. Eziyet etti, işkence ettiler. 1.Dünya savaşında kimyasal silah kullanıldı. 2.Dünya savaşında Abd, Japonya'ya nükleer bomba attı. Güney Amerika'da uyuşturucu kartelleri insanları kaçırıp işkence ediyor. Cinsel organını köpeklere ısırtıyorlar. El Kaide benzeri örgütler insanların kellerini koparıyor. Canlı bombalar masumların içinde bomba patlatıyor. Uzuvlarını yitiren insanlar acılar içinde ömürlerini engelli olarak tamamlıyorlar. Bu dünyada o kadar kötülük var ki. O kadar acılar çeken insanlar var ki. Cehennem neden vardır. Ceza çekmek için. EEE biz ceza çekiyoruz şu an. Düşünün doğuştan 2 eli 2 ayağı da olmayan insanlar var. Doğuştan hem sağır hem kör olan insanlar var. Bu insanların hayatı ceza gibi işkence gibi. Senin sorunun bu insanların yanında hiç kalır. Ama tabi dış görünümüne insanlar çok takar. Tipine, penis boyuna, göğüs boyuna, bacak boyuna , poposunun görünümüne çok takar. Bu konuyu kompleks haline getirir. Her gün bunları düşünürsen kafayı yersin. Hayatı ıskalarsın. Hayata konsantre olamazsan. İşinde, okulunda, sosyal hayatında başarılı olamazsın. En iyisi kabullenmek. Ama ben kabullenemiyorum. Artık tanrı mıdır nedir bu ceza gibi hayatı bize verdiği için öldüğümde tüm insanlık adına ondan hesap sormaya gideceğim. Bu insanları neden üzersin sen. Onları tipsiz, engelli vs. yaparak neden acılar çektirirsin. Senin ben Kozmozunu s.....

• Şansın var tam tip sezonundasın.

Bir otelde resepsiyonda işe gir ve biraz sabırla biriken tiplerin dağıtımıyla sorunun çözülecektir.  

• Özelden ss atsana please

• tipitip sakızı cigne

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.