Şimdi Ara

Tipsizliğin çözümü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık ciddi olmak istiyorum. 14 yaşında tipsiz olduğumu farkettim bunu arkadaşımın telefonunda ilk kez fotoğrafımı görünce anladım. O günden sonra kendime güvenim hiç olmadı ve asla fotoğraf çekmedim. okuduğum lisede çok fazla güzel kız ve çokta çirkin kızlar vardı ama 4 yıl boyunca hiçbir zaman hiçbiriyle tek kelime konuşmadım. Hatta bana zulüm çektiren çirkin kızlar oldu. Kadın öğretmenler tipimi bildikleri için zaten, söz hakkı asla vermediler ben de istemedim. İsteyemedim.

Neyse çalıştım ettim Antalyada üni kazandım hatta öyle bir bölümdeyim ki 10 erkek 90 kız var. Ama ilk günden beri hiç bir zaman yüzlerine bile bakamadım çünkü benden nefret ettikleri her davranışlarından belli oluyor. Beni üniversite kampüsünde görmek istemediklerini kendi aralarında konuştuklarında duymuştum hatta ölmemi isteyenler bile var… Bu durumdan kurtulmak için estetik yapmak istedim ama tek kuruş param yok 5 yıl çalışsam ancak burnumu düzeltirim geri kalan kısımlarım yine mide bulandırmaya fazlasıyla yeter. 

Akıl veren de yok çözüm yolu da yok. Sizce insanların tipim yüzünden benden nefret etmesinin önüne nasıl geçerim? Yoksa kolay yolu mu seçmeliyim? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lil suffer -- 14 Mayıs 2022; 20:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özelden tipini atar mısın?

• Ciddiyseniz DMden atar misiniz görselinizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tipsizliğini kabullenip yoluna devam edeceksin yapacak bir şey yok. Bana biraz da abartıyorsun gibi geldi. Tipinle ilgili objektif yorum istersen dmden yollayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzyirmiüç -- 14 Mayıs 2022; 15:3:0 >
  • Tipini atarsan puanlarım hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlara bakma daha büyüyeceksin olgunlaşacaksın kilon varsa vermeye çalış mesela bunlara bakmayp dersini çalış ve unutma bu forumdakilerin %90 ı silik ezik tipler yani sana tavsiye verecek değilller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawandorder -- 14 Mayıs 2022; 15:36:49 >
  • Hayat herkes için eşit şartlar da değil. Uzun boylusu var kısa boylusu var, çok kısa boylusu var, çirkini var güzeli var. Tipe önem veren kız da çok fazla tabii, ilk intiba önemli ama vücudunu hayvan gibi geliştirebilirsin mesela. Kültür olarak kendini geliştirebilirsin. Bunlar seni öne geçirir. Sadece tiple hiçbir yere varılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunu cevabı ne?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha nereye kadar büyüceğim yaşıtlarımın hepsinin elinden en az 1 kız geçti ben ise hep ağladım  

• SS AT

• Velet daha yüzün bile tam oturmadı bekle hele yüzün otursun. Daha sonra 2-3 kızı aynı anda idare edersin takma

• lil suffer kullanıcısına yanıt
    Sonradan parlayanlardansindir ben değildim mesela bazı arkadaşlarımın değişimi çok şaşırtmıştı, ergenlik değişik bir şey illa sevgili yapma kuralı da yok.

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

18 yaşındayım 5 ay sonra 19 olucam ne ergenliği ya

• Özel den fırlatsana

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt

Yok hocam  

Niye?

• Senin psikolojik sorunun var kardeşim, kimse kimseden tipi yüzünden nefret etmez. Davranışlarınla kendinden nefret ettirmişsin.

• mind of a madman M kullanıcısına yanıt

Hocam beni öldürmek istiyorlar tipim yüzünden  

• Ben de çok çirkinim. Belki pm atarsan tipini puanlayabilirim.

Oooo tam zamanı 25e kadar ergenlik devam ediyor erkeklerde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.