Artık ciddi olmak istiyorum. 14 yaşında tipsiz olduğumu farkettim bunu arkadaşımın telefonunda ilk kez fotoğrafımı görünce anladım. O günden sonra kendime güvenim hiç olmadı ve asla fotoğraf çekmedim. okuduğum lisede çok fazla güzel kız ve çokta çirkin kızlar vardı ama 4 yıl boyunca hiçbir zaman hiçbiriyle tek kelime konuşmadım. Hatta bana zulüm çektiren çirkin kızlar oldu. Kadın öğretmenler tipimi bildikleri için zaten, söz hakkı asla vermediler ben de istemedim. İsteyemedim. Neyse çalıştım ettim Antalyada üni kazandım hatta öyle bir bölümdeyim ki 10 erkek 90 kız var. Ama ilk günden beri hiç bir zaman yüzlerine bile bakamadım çünkü benden nefret ettikleri her davranışlarından belli oluyor. Beni üniversite kampüsünde görmek istemediklerini kendi aralarında konuştuklarında duymuştum hatta ölmemi isteyenler bile var… Bu durumdan kurtulmak için estetik yapmak istedim ama tek kuruş param yok 5 yıl çalışsam ancak burnumu düzeltirim geri kalan kısımlarım yine mide bulandırmaya fazlasıyla yeter. Akıl veren de yok çözüm yolu da yok. Sizce insanların tipim yüzünden benden nefret etmesinin önüne nasıl geçerim? Yoksa kolay yolu mu seçmeliyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lil suffer -- 14 Mayıs 2022; 20:37:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim