Şimdi Ara

Roaccutane kullanıyorum yarın oruç tutacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (7 Mobil) - 1 Masaüstü7 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ramazan ilk olacak bugün doktoruma sordum iftar sahur içebilirsiniz dedi. Daha önce roaccutane kullanırken oruç tutan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 7 Haziran 2016; 12:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roaccutane Kullanırken Oruç Tutmak

Roaccutane (izotretinoin), şiddetli akne tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Aknetrent ve Zoretanin gibi diğer isimlerle de bilinir. Roaccutane kullanırken oruç tutmak isteyen kişiler, aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurmalıdır:

• Dehidrasyon Riski: Roaccutane, cildi ve mukoza zarlarını kurutan bir ilaçtır. Oruç tutmak dehidrasyon riskini artırabilir, bu da Roaccutane'in yan etkilerini kötüleştirebilir.
    • İlaç Etkileşimleri: Roaccutane, yiyecekle birlikte alındığında daha iyi emilir. Oruç tutmak, ilacın emilimini azaltabilir ve etkinliğini etkileyebilir.
    • Mide Rahatsızlığı: Roaccutane, aç karnına alındığında mide rahatsızlığına neden olabilir. Oruç tutmak mide rahatsızlığını daha da kötüleştirebilir.

Genel olarak, Roaccutane kullanan kişilerin oruç tutmaları önerilmez. Bununla birlikte, oruç tutmak isteyen kişiler aşağıdaki önlemleri almalıdır:

• Doktorlarına Danışmak: Oruç tutmadan önce mutlaka doktorlarına danışın. Doktorunuz oruç tutmanın sizin için uygun olup olmadığını değerlendirecektir.
    • Bol Sıvı Tüketmek: Oruç tutarken bol sıvı tüketmek önemlidir. Su, bitki çayı ve meyve suyu gibi kalorisiz içecekler tercih edin.
    • Roaccutane'i Aç Karnına Almaktan Kaçınmak: İlacınızı yemeklerle birlikte alın veya oruç saatleri dışında alın.
    • Mide Rahatsızlığı Hissederseniz Orucu Bozmak: Mide rahatsızlığı hissettiğinizde orucu bozun ve ilacınızı yiyecekle alın.

Roaccutane kullanırken oruç tutmak konusunda ek sorularınız varsa doktorunuza veya eczacınıza başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaş kaç Hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

Yaş kaç Hocam?

19

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kabul etsin Hocam şimdiden.
  • quote:

Allah kabul etsin Hocam şimdiden.

Sağolun hocam var mı tavsiyeniz

• Sigara kullanıyorsanız eğer sahurda birden fazla içmeyin ve dişlerinizi kesinlikle fırçalayın Hocam. Bu kadar
  • quote:

Sigara kullanıyorsanız eğer sahurda birden fazla içmeyin ve dişlerinizi kesinlikle fırçalayın Hocam. Bu kadar

Sağolun hocam kullanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsdd
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah kabul etsin , İftarda abartılı yemeyin .
  • Ben tuttum ful. Öyle extra bir sıkıntı olmuyor ama ağızda kuruluktan dolayı daha çok sıkıntı oluyor

• roaccutene kullanırken bol su içmek faydalı diye duydum ayrıca bu ilacı yazın kullanmak doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

roaccutene kullanırken bol su içmek faydalı diye duydum ayrıca bu ilacı yazın kullanmak doğru mu?

Güneşe kremsiz çıkmamak şartıyla öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 7 Haziran 2016; 13:39:35 >
  • Dua et sigara içmiyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.