olm ben sarışın hastasıyım ne asyalısı ıy ayrıca onlar sarışın avrupai erkek seviyor ben anadolu bozayısıyım |
Tipsizlikten delirip antidepresan kullanan var mı benim gibi (5. sayfa)
-
-
Hocam boyunuz 180 miş şükür edin benim gibi çok kısa olabilirdiniz tipi de estetik olursun en fazla oldugu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite ne bee kardeşim.
S*k*şhane.
Sen kariyer falan planla kafanda boşver sarışını esmeri.
İleride düzgün bir hayatın olur böylelikle.
Kızlar boş işler 4 4 lük adam olmasakta yakışıklı hollywood starı olmasakta belli başlı karizma oldu da bişi olmadı ünide kız işlerine girmeye çalıştık bilmem ne okul bitmedi 3 senedir tek ders uğraşıyoruz.
Emin ol şuan şimdi TC kızları hayatından bezdirir 24 te 60 yaşında hissedersin.
Çok yorarlar öyle böyle değil.
Konuşmaktan tut inat kırana kadar.
Ego patlamaları da var onunda sebebi bizleriz tabiki.
Hayat sınavında ya da kariyerde kimse sana yardım etmez.
Herkes kendinden sorumludur yani.
Bir kız sana kariyer sunmaz.
Fotoğrafını görmedim yorumluyorum ama olsun.
Tahmin edebiliyorum diyelim.
-
Kardeşim kendine bak bu kadar dert yanıyorsan spor yap vücut yap giyim tarzın olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: talhakurnaz59
Kardeşim kendine bak bu kadar dert yanıyorsan spor yap vücut yap giyim tarzın olsunDeri ceket bile kurtarmıyor beni
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessDeri ceket bile kurtarmıyor beni
Alıntıları Gösterantidepresan iyi geldimi
-
Sanırım
Çirkin erkek yoktur giyinmesini bilmeyen adam gibi fotoğraf çekinip sosyal medyasını iyi kullanamayan erkek vardır.Bilgisayar telefon vs alana kadar burnunu beğenmiyorsan estetik yaptır saçın döküldüyse saç ektir.Artık gençler 15/16 deyince çalışma hayatına atılıyor bizim zamanımızda yaz ayları çalışmak garsonluk yapmak esnafın yanında çalışmak utandırıyordu artık herkesin ihtiyaçları aynı tekoloji giyim araba lüks içindeyiz.
Tipim yok diye üzülme adam gibi giyin artık marka pahalı kıyafetler değil Defacto Koton Lcw buaralardada üerinde markası olmayan giyince üzerinde premimum hissi veren giysiler var ve artık herkesin üzderinde aynı şeyi görmüyorsun.
Tipim yok diye evde ağlama spora git saz gitar kursuna git elinden geleni yap sonrasında sosyllik gelir kendiliğinden.Herşeyin başında iyi bir soayal medya profili güzel arka planlarda güzel pozlar :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asigenc19Çirkin erkek yoktur giyinmesini bilmeyen adam gibi fotoğraf çekinip sosyal medyasını iyi kullanamayan erkek vardır.Bilgisayar telefon vs alana kadar burnunu beğenmiyorsan estetik yaptır saçın döküldüyse saç ektir.Artık gençler 15/16 deyince çalışma hayatına atılıyor bizim zamanımızda yaz ayları çalışmak garsonluk yapmak esnafın yanında çalışmak utandırıyordu artık herkesin ihtiyaçları aynı tekoloji giyim araba lüks içindeyiz.
Tipim yok diye üzülme adam gibi giyin artık marka pahalı kıyafetler değil Defacto Koton Lcw buaralardada üerinde markası olmayan giyince üzerinde premimum hissi veren giysiler var ve artık herkesin üzderinde aynı şeyi görmüyorsun.
Tipim yok diye evde ağlama spora git saz gitar kursuna git elinden geleni yap sonrasında sosyllik gelir kendiliğinden.Herşeyin başında iyi bir soayal medya profili güzel arka planlarda güzel pozlar :)
Hocam her yer kapalı nerden foto atayım ki
instayı kapattım birkaç hafta önce
120 takipçim vardı, storylerde kızlara sövüp saydım 95’e indi, sonra yine storylerde tipime küfretmeye başladım 80 küsüre inince kapadım hesabı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessSanırım
lustralmı içiyosun ağır yan etki yapan bir ilaç
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679lustralmı içiyosun ağır yan etki yapan bir ilaç
Alıntıları GösterCitoles
gyrex
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessCitoles
gyrex
Alıntıları Gösterherhangi bir yan etki yaşadınmı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679herhangi bir yan etki yaşadınmı
Alıntıları Göstersuan no
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X