24 yaşımdayım. 17 yaşımdan beri tipsizliğimle mücadele halindeyim. En sonunda 3 hafta önce özel bir psikiyatri kliniğine gidip doktora durumu anlattım. İlaç önerdi. Başta kullanmadım ama 3 gün sonra yine tipsizlik krizi geçirince kullanmaya başladım. İyi geldi gibi. Libidomu da azalttı sanırım. Uykumu düzene koymama yardımcı oldu. İlaçtan önce tipsizliği düşünmekten sabah 6’ya kadar uyuyamazdım brooklyn 99 açıp uyumaya çalışırdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tipsizlikten delirip antidepresan kullanan var mı benim gibi
-
-
bu konular ne ya tipsizler kulübü falan mı kurdunuz buraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 10 Ocak 2021; 0:51:20 > -
O tipe antidepresan yetmez kardeşim seni yatırıp elektroşok filan vermeleri lazım. O tipi ancak o şekilde unutabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben varım tipsizlik ilaçsız başa çıkabilecek birşey değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin tipini -
Kaç aydır kullanıyorsun
işe yaradı mı ilaçtan önceki ruh halinle fark var mı
konuş damat konuş, lustral işe yaradı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adamkonuş damat konuş, lustral işe yaradı
Nolur bana sarışın 1 kız ayarla
quote:
Orijinalden alıntı: Looksmaxer
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterYok kendim esmerim yanımda esmer kızla çingene gibi dururuz sarışın olmalı mutlaka, mavi göz opsiyonel
zaten 3 5 ilişkimsi bi şeyler yaşadım son 3ünden 2si sarışın 1i kumraldı, sarışın olanlar da mavi ve yeşil gözlüydü
Yok kardeş her türlü esmerlik benden uzak dursun beyaz tenli olsa bile
sarışın kızlayken kendimi tamamlanmış hissediyorum
türkiyede sarışın çok aslında. Samsun sinop artvin rize trabzon izmir trakyalılar paso sarışın. Ankaralı olup sarışın mavi gözlü olan kız da tanımıştım. Türkiye halkı esmer değil aslında
Sisman kisa bi kiz bul sonra spora baslat. Az cefa cekcen sonra sefa
Allah kahretsin ya geçen sene rizeli laz sarışın mavi gözlü bi kız bulmuştum ama tipsiz olduğum için kaçtı elimden
Elin ayağın tutuyorsa şükretmen gerek birde çirkin şansı varsa sende yürür gidersin -
yine tipsizlik krizi geçirince
aynaya kafa mı atıyosun tipsizlik krizi ne
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O tipe antidepresan yetmez kardeşim seni yatırıp elektroşok filan vermeleri lazım. O tipi ancak o şekilde unutabilirsin
|
Benzer içerikler
- tyler durden gözlüğü
- gün almak ne demek
- nasır bandı kullananların yorumları
- vizeler ne zaman açıklanır
- hiv belirtileri yaşayanlar forum
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X