Şimdi Ara

Tıpta Bilgisayar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Okuyorum ben 4ü bitirdim sadece sen her şeyi bildiğini düşünüyorsun sorun orda. Benim ankara tıpta 4-5-6 sınıf arkadaslarım da var hiçbirinin böyle iddiaları yok. Ben de seni anlamadım. Ankara tıp 1-2-3 te seviye üstü eğitim veriyorsa 4-5-6da da bu devam eder. 1-2-3uncu sınıf bilgilerinle 4ün çoğunluğunu bildiğini iddia etmen cerrahpasasından en ücra yerine kadar aşırı sacma karşılanır yani. Anca iyi farmakoloji çalışan insan ilaclar konusunda daha rahat eder. Tabiki de 1-2-3ü iyi oğrenmek 4te yardımcı olur. Ama sen ben dahiliyeye prospektustan baktım soruları çözebildiklerim var diyosun, koskoca dahiliye yani. Tıbbın en major stajı,geçen tıbbı bitirdim hissiyatına ulaşıyor, sen diyosun ki ben 1-2-3ten yapıyorum onları. Cidden hayatımda duyduğum en sacma olabilir fjfjs.Tecrüben olmayan konularla ilgili ne diye ısrarla iddiada bulunuyosun ki yani anlamadım. Geçince görürsün aynen öyle. 1-2-3e oturup çalışan insanın zaten 4. Sınıfta dahiliye gibi bir staja zaten ben bunları biliyorum diyip az çalışma gibi bi durumu olamaz,akla ve mantığa aykırı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• missdawn M kullanıcısına yanıt

özel mesaja bakın hocam

gerçekten iyi eğitim veriyor, prospektusu okul bittiksten sonra baktım dersanem gönderdi full kitap ondan dedim, yıl içinde currentin çoğunu ve olgu dosyaları iç hastalıkları kitabını okudum dedim

tecrüben olmayan konuları diyorsun ve beni küçük görüyorsun, çalıştım diyorum

öyle sizin ilk 3teki komitelere falan benzemez bizim sınavlar hocam, ankara tıpı eğitimi bir başka keza hacettepe gazi de buna benzer eğitim veriyor siz nerde okuyonuz ki

bizim türkçe sınıfın sınavları bu şekilde, sizin ezbere dayalı sınavın nasıl olduğunu şimdiden tahmin edebiliyorumTıpta Bilgisayar 

https://drive.google.com/file/d/1ZHSSbK0SLNjeSYOYEAQUVYomQVbB83lX/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1zvdyMWS0E2ba1ilQ_cjCNR7-gSPTfOeX/view?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Haziran 2021; 13:0:9 >

• Bir daha mı gelcen dünyaya. Zaten 4,5,6 tus falan iyice başını kaşıyacak vaktin olmayacak. Bence bu zamanları iyi değerlendirmek lazım

• Ankaratıplıyı blockladım. Best desicion of my life... Banane senin ünideki derecenden hocam. Bi de kanıtlamak için yksden belge koymuş fjfjfjd Adama/kadına bir şeyi ondan daha iyi bildiğini söylediğim için çıldırdı çok komik ve biraz da acıklı bir durum bu jfjffj Cidden iyi kafalar. İki gündür kardeşim yeniden üni sınavına girdi diye bu foruma yeniden bakmaya başladım gecen sene de aynı sebeple bakıyordum bu adamın/kadının bir lafını bile dinlememelisiniz arkadaslar benden size dost tavsiyesi Yazık sürekli burda tyt ayt baslıklarında dolanıyor tyt ayt için nasıl geçti genel sayfasını bile bu çocuk açmış yahu,öncesi de açmış sonrasıyla karsılaştırıyo falan neden neden neden yani cevabı yok .Hayatı bu eksende dönüyo. Tıpla ilgili kötü bir gelişme olunca inkar ediyor,ödü kopuyor yani. Çok komik. Ankara tıpta stajyer öğrenci olcaksın hala burda uni sınavına hazırlanan doğal olarak gundemi sınav ve meslekler olan insanlarla tyt ayt forumunda tartışma yapıyosun tüm gün burda baslık falan açıyosun ya. Thats just sad..

Edit: bloklayinca mesajlar gozukmuyomus sanirim o yuzden actim ama lutfen nolur daha fazla bana cevap yazma yav tamam fakulten cidden çok iyi derecen de var sen yaparsın hepimizden de güzelini yaparsın yav nolur rahat bırak beni,hayatınds başarılar:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missdawn -- 27 Haziran 2021; 13:25:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: missdawn

Ankaratıplıyı blockladım. Best desicion of my life... Banane senin ünideki derecenden hocam. Bi de kanıtlamak için yksden belge koymuş fjfjfjd Adama/kadına bir şeyi ondan daha iyi bildiğini söylediğim için çıldırdı çok komik ve biraz da acıklı bir durum bu jfjffj Cidden iyi kafalar. İki gündür kardeşim yeniden üni sınavına girdi diye bu foruma yeniden bakmaya başladım gecen sene de aynı sebeple bakıyordum bu adamın/kadının bir lafını bile dinlememelisiniz arkadaslar benden size dost tavsiyesi Yazık sürekli burda tyt ayt baslıklarında dolanıyor tyt ayt için nasıl geçti genel sayfasını bile bu çocuk açmış yahu,öncesi de açmış sonrasıyla karsılaştırıyo falan neden neden neden yani cevabı yok .Hayatı bu eksende dönüyo. Tıpla ilgili kötü bir gelişme olunca inkar ediyor,ödü kopuyor yani. Çok komik. Ankara tıpta stajyer öğrenci olcaksın hala burda uni sınavına hazırlanan doğal olarak gundemi sınav ve meslekler olan insanlarla tyt ayt forumunda tartışma yapıyosun tüm gün burda baslık falan açıyosun ya. Thats just sad..

Edit: bloklayinca mesajlar gozukmuyomus sanirim o yuzden actim ama lutfen nolur daha fazla bana cevap yazma yav tamam fakulten cidden çok iyi derecen de var sen yaparsın hepimizden de güzelini yaparsın yav nolur rahat bırak beni,hayatınds başarılar:))

senin tıpı karşı ön yargın tamamen yok bilgisayar oynamayacakmış yok başını kaşıyacak vakti olmayacakmış da çok abartyıorsun ve tıpa girecek insanları korkutuyorsun amacını anlayamıyorum

ve herkesi de kendin gibi görüyorsun ama durum öyle değil tıp fakültesi 25bine kadar alan bir skalası var her öğrenci aynı olacak diye bir durum yok

ve 100den fazla tıp fakültesi var hepsi senin okuduğun üni ile ile aynı standartta eğitim verecek diye bir şey yok o zaman herkese akredite verirlerdi %20sinde anca var fakültelerin

https://forum.donanimhaber.com/akreditesi-olan-tip-fakulteleri--149125386

yani üyük çoğunluğu yurtdışında denkliği bile yok

o zaman ne işin var burdaki üniversite okuyan öğrencilere laf atıyorsun da

benim burada olmama sorgulayan epey kişi var ama hepsi benim özel ders verdiğimi ve koçluk eğitimi verdiklerinden haberi yok ve olmasa da sana ne sen niye karışıyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Haziran 2021; 13:25:51 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Benim uni akredite kardeş..

Ben kardesim universite sinavina girdigi vakitler burada aktif oluyorum sen her allahıngünü burdasın. its not the same..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missdawn -- 27 Haziran 2021; 13:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: missdawn

Benim uni akredite kardeş..

Ben kardesim universite sinavina girdigi vakitler burada aktif oluyorum sen her allahıngünü burdasın. its not the same..

ya niye son cümleye ingilizce yazıyorsun ???? araya ingilizce niye serpiştiriyorsun????

bir de bu şey çıktı insanlarda türkçemizile ingilizceyi bir arada kullananlar varTıpta Bilgisayar 

bir de benim burada olmam hakkında üstte yorum yaptım orayı açıp tekrar okuyunTıpta Bilgisayar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Haziran 2021; 13:32:50 >

• online dönemde okumuş insanlara her bölüm kolay gelir %90 ı kopya çekerek bir üst sınıfa yükselmiştir Tıpta Bilgisayar  seneye yüz yüze olunca da aaa tıp/mühendislik imkansız zorlukta demeyin.

• tamamen katılıyorum gelmiş online ile fakülteyi geçip çok zor diyor arkadaş

• missdawn M kullanıcısına yanıt

hani adamı engelledin mesajlarına cevap veriyorsun ya Tıpta Bilgisayar Tıpta Bilgisayar Tıpta Bilgisayar 

• quote:

Orijinalden alıntı: DrEarth

hani adamı engelledin mesajlarına cevap veriyorsun ya    

ben engelledim ondan cevap yazamıoTıpta Bilgisayar 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.