ne bekliyordun pretisyen olup 300 k almayı mı |
Tıpta doğu görevi zorunlu mu? (2. sayfa)
-
-
kira ödedikten sonra maaş kalıyor mu
-
arkidaslar bne kaliforniya los encilis doktorum muq buralar tip yazin
-
Pratisyen olarak İzmirde çalışıyorum tatil köyünde Ankara zıp zıpi dinleyin gençler. -
ben 5 yıldızlı otelde pretisyen hekimim kral dairesinde kalıyorum
-
Offff harika hocam
-
İstanbulda kadro açılıyor dediği gibi açılan yerler istanbulun iki ucu ya da en kötü semtler. Bağcılar Devlet hastanesi gibi ya da tuzla başakşehir gibi yerler. Genelde insanların nereye tercih ettiğine bakıp ilk tercihe gitmek istedikleri bi yeri yazıyorsunuz. Tamamen kura ile çekildiği için 1 kadrosu olan yere 10 kişi seçereseniz %10 ihtimal var. 2'ye de genelde insanlar memleketindeki küçük ilçeleri yazıyor. Bu da kesin çıksın diye. Eğer tercih ettiğin yerler gelmezse genel kuraya kalıyorsun onda da şırnak hakkari falan sallıyorlar seni.
Suriye görevlendirmesi de genelde o dhy'de doğu güney doğuya düşen ve bekar erkeklerden oluyor deniyor ama bu sadece sözde duyduğum bir şey.
Maaş konusunda bu 6. ay zammı öncesi, üniversite hastanesinde cerrahi bir birimde görev yapan asistan 80 civarı alıyordu. EAH'da buna +10k civarı ekleyebilirsiniz. Pratisyenken 80'den daha çok aldığını söylemişti asistan. Doktorlukta maaş konusu hem branşa hem de EAH, Üniversite hastanesi durumuna göre değişiyor. Cerrahi branşlar ve EAH'da çalışan asistanlar daha yüksek alıyor üniversitedekiler ve dahili birimler asistanlarına göre.
Bu her şey dahil maaşlar bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renholm -- 1 Ağustos 2024; 16:1:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X