Şimdi Ara

Tıpta doğu görevi zorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başarılı, başarısız illa herkes zorunlu görev yapmak mı zorunda? ve kaç yıl sürüyor bu görev? çok zor değil mi ya 2 seneni köy gibi küçük bir ilde ailenden, arkadaşlarından uzak geçiriyorsun.

• Zorunlu doğu görevi diye bir şey yok

Dhy diye bir şey var ve kadrolar her şehire homojen açıyorlar en çok açılan kadrolar İstanbul ankara İzmir oluyor

Ve %90ustunde de ilk tercihine yerlesiyorsun
  • Ama genelde insanlar tusa çalışmak için bahsettiğin gibi köy gibi ilçelere atanmak istiyorlar hem parası fazla hem fazla hasta yok rahat tus çalışılan yerler

Ama oraya gitmek de zor
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hocam daha çok açar mısınız yani illaki istenilmeyen yerlere de birileri gitmek zorunda onu nasıl hallediyorlar?

hmm anladım hocam peki tus üni okurken halledilecek bir sınav değil mi, o kadar zor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ada Lovelace

hocam daha çok açar mısınız yani illaki istenilmeyen yerlere de birileri gitmek zorunda onu nasıl hallediyorlar?

300-600gun arasi değişiyor

Atıyorum çok yoğun yerler yazılmıyor ankarada, istanbulda öyle hastaneler mevcut oraya da gitmek istemeyenler tus calisirim diye başlamadan istifa edenler var ya da başlayıp istifa edip bahar tusuna çalışanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ada Lovelace

hmm anladım hocam peki tus üni okurken halledilecek bir sınav değil mi, o kadar zor mu?

Internlukte fazla vaktin olmuyor yoksa halledilir

Ankara tıp özelinde mi, yoksa genel olarak mı?
  • Devlet universitelerinde yoğundur bizde şehir hastanesi sonrasi rahatlama oldu eskiden çok daha yogunmus öyle diyorlar

Sürekli 7/24hastalarin geldiği bir yer

Pratisyen maaşı ne kadar şuan nöbet harici

• Ek olarak bazıları şanslı oluyor daha rahat yerlerde calisiyor bazıları sanssiz oluyor daha kötü yerlerde çalışabiliyorlar

Atıyorum çocuk hastalıkları internlukte benim baya yogunda akşam geç saatlerde çıkıyordum ve nobet sonrasi off yoktu ama başka bir arkadaşın haftada 2 kez hastaneye gidiyordu ve 5 gün tatildi

Aynı bölümün farklı dallarında da yoğunluk baya degisebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Ağustos 2024; 12:15:14 >
  • parasanayidekanzi P kullanıcısına yanıt

78 sanırım ama eylülde alacakları maaş bu taban ek ödemeleri eylülde zamlaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Ağustos 2024; 12:14:25 >

Nöbetle 90 ı bulur mu

Nası yani? Herkes şansa bağlı olarak farklı bölümlerde mi internlük yapıyo?
  • tıpa zorunlu görev gelmeli, her doktor suriyede de görev yapıp kötü koşullara alışmalı

çok azmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-33D6BB466

Nası yani? Herkes şansa bağlı olarak farklı bölümlerde mi internlük yapıyo?

Aynı bölümlerde farklı yerler ve seçmeli stajlar var orada da farklı bölüm

Atıyorum dahiliyede sana hematolojide yaparken başka birisine romato çıkabiliyor kurada şans

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDC493C57

tıpa zorunlu görev gelmeli, her doktor suriyede de görev yapıp kötü koşullara alışmalı

Direkt orada çalışmak için kadro acmiyorlar diye biliyorum görevlendirme ile gönderiyorlar oraya ve görevlendirme ile gidiyorsun

İyi yanları burada 300-400hastaya bakarken orada 10-20hastaya bakiyormussun ve maasin 2-3katina çıkıyormuş

Görevlendirme süresi de 2 ay

Atıyorum İzmir'e çalışıyorsun seni görevlendirme ile gönderebilirler oraya

• Arkadaslar ben yeni mezun doktorum mugla bodrum yazdim atandim gelin burda tusa calismak cok guzel cennette gobiym
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.