Şimdi Ara

Tıpta düşük ortalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Trde kalacaksan ve dershane bursu çok önemli değilse değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

yurt dışında için ne kadar önem arz ediyor, dershane bursunda sadece o senenin ortalamasına mı bakıyorlar yoksa dönem 1de alınan ortalamaya da bakıyorlar mı

• Yurtdisi icin de onemli oldugunu sanmiyorum

Mavi diploma avrupa icin onemli deniyor nerede haritada bulamayacagin uni var veriyor

• düşük ortalamaysan maalesef devlet almaz seni seneye tekrar sınava gir 10k yapmayı dene müh yaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dershane temsilcisi sadece o yılın ortalamasına bakıldığını söylemişti ama kesin bilgi değil. Dershaneye kaydolup dünyanın parasını ödeyenlere ben baya gülüyorum online ders olarak alsan baya ucuza geliyor ama millet gitmedikleri yüz yüze derslere para ödemeyi marifet sanıyor.

• Loch Ness Gölü Canavarı L kullanıcısına yanıt

Tek yilin ortalamasina bakiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTEDE ORTALAMA TUTTURMAK
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erken yazılanlar şanslı, bizi dönemde 2. sınıfının başında en iyi dershane 9-10bin liraydı ve çoğu da yazılırken ödemeleri mezuniyet sonrası gibi düzenlediler

ama online derslerde erkenden alıp 5-6. sınıfta izleyemiyorsun sadece belli bir süre için açılıyor

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hocam tusdata mı tusmer mi tusem mi tustime mı

• Tereddütsüz tusdata ama hocalar biraz fazla espri yapıyor onu azaltsalar iyi olur

hocam 2.sınıfta tustime size bedava kitap dağıttı mı ne dağıttı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEE11446D

hocam 2.sınıfta tustime size bedava kitap dağıttı mı ne dağıttı?

Bize 2de sadece tusdata fizyo dağıttı tustime bir şey vermedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

abwww ayıp etmişler, bize dönem 1de biyokimya verdi her ikisi de, bakalım seneye verirler mi bişiler, muhtemelen bize de sadece tusdata fizyoloji verir. o kitaptan hiç çalıştın mı hocam yeterli mi tüm fiyo histo biyo için. bir de finalin nasıl geçti kaç aldın çok özel değilse

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEE11446D

abwww ayıp etmişler, bize dönem 1de biyokimya verdi her ikisi de, bakalım seneye verirler mi bişiler, muhtemelen bize de sadece tusdata fizyoloji verir. o kitaptan hiç çalıştın mı hocam yeterli mi tüm fiyo histo biyo için. bir de finalin nasıl geçti kaç aldın çok özel değilse

Bize dönem 1de tusdata anatomi verdi tustime biyokimya verdi bu sene de dediğim gibi data fizyo verdi tusmer de fizyo verdi.Bence datanın fizyosu iyidir özet gibi kullanabilirsin.Finalde bizim zilli sınav ve teorik oldu ikisinden de 55-55 almam lazımdı.Zilliden 55 teorikten 59 aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

teşekkür ederim hocam çok iyisiniz tebrik ederim, rahat bir dönem 3 dilerim

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam dershaneye gidenler de 1 kere doldurduğu kitabı tekrar doldurmuyor, sonrasında kitap üzerinden tekrarını yapıyor. 5'te kendine göre bir sıralama yaparsın atıyorum bk ile başlıyorum dersin, istediğin dershaneden 3 aylık paketini alır çalışırsın. O bitince mikroyu alırsın, o biter fizyo alırsın böyle kendi sıralaman ile 5'ten itibaren gayet düzenli çalışılabilir. Videoların 2 yıl açık durmasına gerek yok millet 2 gün 8 saat dershaneye gitmeye üşendiği veya o hızda bir şey anlalamadığı için sonrasında videoların açık olmasına ihtiyaç duyuyor çünkü çoğu kişi dershane kadın doğumu bitirdiyse ertesi hafta genel cerrahi başladığında kendisi kadın doğumu bitirmemiş oluyor sonra tekrar izlemesi gerekiyor. Dershaneler fiyatların bu kadar artacağını öngöremediği için 2019'da falan kaydolanlar şimdiki kitap fiyatına kaydoldu ama bundan sonra o kadar kârlı olmayacak. Geçen sene internken ödemeli kaydolan arkadaşım 260 bine kaydoldu dataya, bu fiyatlar gerçekten çok yüksek.

• baya uçmuş ücretler ben 100 falan sanıyordum

söylediklerin mantıklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.