Şimdi Ara

tıpta ilk sene (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulutxxx

bu sene alanya yok ama 500 olsak da sıkıntı değil vjhçxdzjssd

knk alanyadan dolayi degil zaten 225 kisi kalmis..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    akdeniz yazdım hocam aynen ygs 800 dü lysde kafam koptu batırdım vsdjkav manita durumlarından gitmek istiyom çapaya sdhmödydutf
  • o büte kalan ya 60-70 kişi sınıfta kalan oluyormuş ben bu sene bakar söylerim efdjvcksangld
  • Dostum acele etmene gerek yok ilk sene fizyolojinin f si var zaten.çok dominant bir ders degil.Tabi fakülteden fakülteye değişir.Sanıyorum anatomi de çoğu yerde az ders saati .Simdi calısmaya baslaman sana sadece tatilini kaybettirir.İlk senenin yarısı biyoloji.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutxxx

o büte kalan ya 60-70 kişi sınıfta kalan oluyormuş ben bu sene bakar söylerim efdjvcksangld

tamam knk umarim öyledir ama bir arada ögrenci sigmiyor diye bir kisim ögrencilere fen fakultesinde ders anlatilmis..

• space. S kullanıcısına yanıt
    biyoloji derken 12. sınıf biyonun detaylısı gibi mi
  • he ya safbjvadfkç şimdi de yanına ek bina yapıyolar da umrumda olan mevzu ortalama kasmak hocam yemekhanede bile okurum sıkıntı yok eabskvjönm
  • bulutxxx B kullanıcısına yanıt
    Ohoo dostum çok hızlısın ne 12si.İlk komiteler bildigin ribozom,lizozom,Dna,Rna biraz daha detaylı.İlk senenin sonlarında da kalıtsal hastalıkların,kromozomlar,anomaliler vb. şeyler var.Tekrarar düşecem ama her fakultede farklı olabilir.

• bunların tripleri de beni öldürecek adam ciddi ciddi guyton fizyolojiden çalışmayı düşünüyor

kardeşim ilk komiten cart curt gelsin de fotokopiciden alacağın notları ve çıkmışları yetiştirebilmek için bir taraflarını yetiştireceksin guyton bir tek dolaşım fizyolojisinde derivasyonlarda ekg de lazım olur o da 20 sayfa falan onun da zaten fotokopisi oluyor veya kütüphanedeki kitaplar işini görür neyse tıbba yeni başlayanların %90 ı dediklerimi anlamayıp yok ben farklıyım her şeyi çalışırım diyeceklerdir normaldir ilk komiten veya 2.komiten seni öpünce anlarsın biz de böyleydik başlarken normaldir.

• fotokopiden doktorluk olmaz, adam gibi öğrenceksen, işin mantığını kavrayıp hekimlik yapacaksan o guyton okunacak.

bu yeni nesil doktorcuklardan bıktım ya iyi ki bi fotokopi var -.- sorsan aksiyon potansiyeli tanımını bilmezler
  • hocam yok benim ilk girdiğim lys denemesi ösymnin yaptığıydı her şeyi de çalışmam yani hırs yok da kaldım akdenizde aile yanı artı manita çapa yazdı çapaya nasıl geçerim diye hesap yapıyom geçemezsem manita akdenize gelcek güzel bi ihntimal değil dfgdfsgg
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_pontocerebellare

fotokopiden doktorluk olmaz, adam gibi öğrenceksen, işin mantığını kavrayıp hekimlik yapacaksan o guyton okunacak.

bu yeni nesil doktorcuklardan bıktım ya iyi ki bi fotokopi var -.- sorsan aksiyon potansiyeli tanımını bilmezler
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 31 Temmuz 2017; 0:44:21 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_pontocerebellare -- 31 Temmuz 2017; 0:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_pontocerebellare

-
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 31 Temmuz 2017; 0:43:46 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_pontocerebellare -- 31 Temmuz 2017; 0:55:16 >
  • bulutxxx B kullanıcısına yanıt
    Hocam capaya geçenlerin hepsi 4 ortama yapmış sen sordun mu Akdeniz'de puan dönüşümü nasıl eğer YÖK onaylisi ise 100 ortalama yapman lazım :(

Şimdi diyeceksin yapan nasıl yapıyor galiba bazı okullar ortalaması 90 üstü olana direkt 4 diyor başka bir yolu olamaz yoksa :( ve bildiğim kadarıyla Akdeniz de 4 imkansız gibi yani 100 ortalama yaparsan sıkıntı yok :) biraz saçma ve adil olmayan sistemin. Sonucu galiba bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2017

Hocam capaya geçenlerin hepsi 4 ortama yapmış sen sordun mu Akdeniz'de puan dönüşümü nasıl eğer YÖK onaylisi ise 100 ortalama yapman lazım :(

Şimdi diyeceksin yapan nasıl yapıyor galiba bazı okullar ortalaması 90 üstü olana direkt 4 diyor başka bir yolu olamaz yoksa :( ve bildiğim kadarıyla Akdeniz de 4 imkansız gibi yani 100 ortalama yaparsan sıkıntı yok :) biraz saçma ve adil olmayan sistemin. Sonucu galiba bu

88 üstü ortalama yaparsan ortalaman direkt 4 olarak geçiyor bir çok özel üni.de veya ordu tıp gibi devlet tıplarında 4 ortalama yapmak çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

tıpta ilk sene

Hocam pdf üzerinden bu tarz işaretleye işaretleye ilerledim, edebiyat sınavından sonra başladım okumaya, bugün bölüm 71 'e geldim. Üniversitede konuyu işledikten sonra pdf 'den açıp işaretlediklerimi temize geçirmeyi düşünüyorum veya bilmiyorum ilgimi çektiği için keyifle okudum en azından, bazı şeyleri yanlışta anlasam hiçte anlamasam en azından az çok bölümde göreceğim derslerle ilgili fikir sahibi oldum.

sanırım tıp kazanacak gibisin, o kadar çalışmış iyi bir sıralama yapmışsın belli ki. biraz rahatlayacağına, arkana yaslanacağına 900 sayfa tıp dersi yardırmışsın. böyle hayat olmaz birader, ileride çok pişman olursun. her şeyi yeri ve zamanında yapmaya bak

• Bu haksızlık benim arkadaşım 92 ortalaması 3.7 ye denk onun universitesinde ve ben de oraya gideceğim o.çapa bu haksızlığı önlemek için bir şey yapmıyor galiba bakınca hep ozeller geçmiş yatay zaten haksızlık haksızlık haksızlık ...

• canguler917 kullanıcısına yanıt
    Dostum tanımadan etmeden ezbere yorum yapıyorsun. Ben kendimi gram kasan birisi değilim, canım ne isterse onu yaparım çalışma konusunda. Keyfim istemiyorsa çalışmam başka bir şeylerle uğraşırım. Ygs 'ye 2-3 ay kala 4 hafta boyunca kitap açmadığımı bilirim ben canım ders çalışmak istemediği için.

Haftada 3 gün spora gidiyorum, yabancı dizileri takip ediyorum, arkadaşlarla halısaha maçı yapıyoruz her haftasonu, daha 2 gün önce christopher nolan 'ın yeni filmine gittik beraber, deniz-havuz vs. tatilimi de yapıyorum ben. Sadece boşa vakit harcamadığım için gün içerisinde çok fazla zamanım kalıyor.

Hayatım sadece guyton fizyolojiden ibaret değil, 900 sayfa da yardırmayla olmadı. Günde 1 bölüm 2 bölüm okuya okuya toplasan 1-2 saat bile etmez..

Sen kendin için sıkıcı görüyor olabilirsin belki yaptıklarımı ama ben seve seve sürdürüyorum hayatımı, memnunum halimden..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.