Şimdi Ara

TIPTA YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 1. sınıfı bitirdim tıpta ve 3.88 ortalama yaptım. İstanbul tıpa yatay geçiş şansım nedir? Daha iyi nereye geçebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Temmuz 2020; 16:15:4 >

• zor bence genelde herkesin ortalaması 4 oluyor bu onlinedan

+ kendi okulundan başkası da başvurursa seni ortalman yarıya düşüyor bu yüzden okulundaki iyi öğrencilere geçiş yaptırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Temmuz 2020; 15:39:50 >
  • droktor D kullanıcısına yanıt
    yok sadece agno ve öss

öyleydi (sizin puanınız/istanbul tıp puan)*agno
  • sıra katsayınız normalde 2x kadar puan olsun ama sizinle aynı okuldan biri de başvuruyor ve sizden düşük olsun

sizin puanınız 2x
    diğer arkadaşınızın x olur onun yerleşmesi imkansız olur

** ben faydalı buluyorum siz de faydalı bulacaksınızdır eğer uygulanmasaydı özel tıplarda okuyanların hepsi direkt istanbula geçerdi
    zaten öyle olacak sadece tıp dersleri olmayacak yanında seçmeli dersler + zorunlu dersler + tıp notları sizin agnonuzu belirler
    farklı okullardan ise agno*(öss puanı/taban puan)

aynı okuldan ise agno
  • suan hangi tıptasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIPTA YATAY GEÇİŞ
    5 yıl önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Tıp yatay geçiş
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cerrahpaşa ve çapa gelme ihtimali düşük. Normalde zaten 3.8-3.9 ortalam yapmış olanlar yedeğe düşüyor şimdi online sınavlar falan oldu herkesin ortalaması 4.00 oldu... 3.88 ile yedek bile olamazsın gibi gözüküyor, Marmara dene derim orada şansın yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 9 Temmuz 2020; 17:26:42 >
    İlk sınava giriyorsun geçemezsen almıyorlar zaten dil şartını yerine getiremedi yazıyor yatay geçiş sonuç listesinde.
    aslında istanbulda ihtimaliniz var puanınız da yüksek olmanız gerek

yeni sistemde öss paunının etkisi daha da arttı sadece agno ile olmuyor

zaten istediğiniz sayıda okula başvuruyorsunuz hepsine denemeye çalışın olmazsa bir şey kaybetmezsiniz
  • 3 ortalamayla 9 eylül e geçebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam online sinavlarin ort katilmaycagini dusunuyorum. Fakulteden fakultete degisir. Su an bazi universiteler yatay gecis acmis durumda ancak cogu tip fakultesi gecis sartlarini erteledi. Bir kac haftaya netlesir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.