Şimdi Ara

Tıptan Muhendisliğe Yatay Geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tecrübe17

sağol bilgilendirdiğin için. bir şey sorcam fen bilgisi öğretmenliği nasıldır hangi öğretmenlik atamalarda daha şansli?

Kısıtlı. Din Sınıf İlköğretim Mat popüler şu anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü itü boğaziçi gibi üniversitelerde okumak da eskisi kadar önemli değil. Bu üniversite mezunlarını tercih eden büyük firmaların sayısı sınırlı. Buralara kapak atamazsanız patlarsınız.

Ufak firmalar için önemli olan ucuza sömürebileceği birisini bulmak
  • b şubesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: vatantatatatan

Arkadaşlar tıptan mühendisliğe yatay geçiş yapmak istiyorum.Neden bilmiyorum ama içimden gelmiyor.1. sınıftayim.Çevrenizde yatay geçiş yapmış biri varsa pm atabilirmisiniz.Danışmak istiyorum..

dostum kafayı mı yedin. Mühendisler kan ağlıyor. Devletin verdiği 3500 tl maaş için birbirlerini kesecekler neredeyse. Bazıları onu da bulamıyor ve düz memur kadrolarına saldırıyor yani 2000 TL maaşa razı

Bunun sebebi son 10 senede iç Anadoluya açılan bir sürü üniversite ve kontrolsüz çoğalan özel üniversiteler.

Özel sektörde çalışmak çok zor ve streslidir, gelecek kaygısı da cabası. Teknik meslekler 45 yaşından sonra yapılmaz, yönetici falan olamazsan emekli olana kadar kafe işletirsin.

Benim odtü itü mezunu arkadaşlarım var ve pişmanlar.

Fıstık gibi bölüm kazanmışsın kıymetini bil sonra çok pişman olursun.

30 yaşında kpss kasmak istemiyorsan efendi efendi okulunu bitir sonra mecburi hizmetini yap, TUS'u kazanmasan bile 4000 tl maaşın olacak. Erken evlenirsin hayatını yoluna sokarsın

Mühendis olursan hayatını düzene sokana kadar yaşın 35 olur. O şirketten bu şirkete sürünürsün.

Neyse benden bir abi tavsiyesi. Dikkate almak sana kalmış. ben kamuda çalışan bir elektronik mühendisiyim ve bir sürü mühendis arkadaşım var, sakın kendini yakma

hocam durumu çok iyi özetlemişsin eyvallah

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    hocam iyi diyosun güzel diyosun da gir tusdata forumuna falan bak bakayım 1 tane bile doktor doktor olmamızı istiyor mu?
    hiç kimse mi mesleği yaşamayı sevmiyor ne iş yapcaz biz soğutmayın bu kadar.
    ve abiciğim senin motivasyonun nedir ki bu kadar insanı mühendislikten soğutmaya her gün her gün her gün devam ediyosun şu foruma yıllardır (artık bilmiyorum 4-5 senedir burdasın belki) girmek yerine farklı bi şeyle neden uğraşmadığını gerçekten merak ediyorum.
  • vatantatatatan V kullanıcısına yanıt
    Paşa paşa doktor ol, başka biseye bakma diye öneririm nacizane..

Sendeki durum elinde büyük bir oyuncak kamyonu varken karşıdaki çocuğun elindeki küçük oyuncağa özenmeye benziyor.Odaklan okulunu bitir derim

• Hocam ne yaptınız? Hala okuyor musunuz tıpta?

Yalnız yazdığın tüm maaşların gerçeği 2 katarı. Devlet mühendise net 6.5-7 bin veriyor, memur kadrolarındakiler 4 bin alıyor. Tus kazanamamış hekimler de 7-8 bin kazanıyor
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    15 yıllık 2 çocuğu olan mühendis 5.500 tl alırken yeni başlamış pratisyen doktor nöbetlerle 14 bin tl alıyor.

• Aynen kardesim yeni baslamis pratisyen 14 aliyor devam böyle

• Ankaralıüniversiteli A kullanıcısına yanıt
    Hocam yavaş yazın ben de tıp okuyorum kullanıcı adımdan belli oluyordur sanırım. O parayı uzman alabilir ancak
  • Buyrun hocam bide bunun üstüne yüzde 10 ek maaş var enflasyondan dolayı. 13.600 yazanda var ama onu kaybettim.

Tıptan Muhendisliğe Yatay Geçiş

@karakomite @kuertz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaralıüniversiteli -- 25 Ağustos 2018; 23:17:12 >
    Hocam yaş kaç?
    Ve şu an nerde görevlisiniz?
  • Hocam ben tıp okucam daha yeni siralama 2300. Babam hastanede memur böyle 30 40 tane doktorun maaşi var dekontlari cikartmis hepsi bu aralıklarda. Yakında paylaşırım tyt ayt de bi millet görsün neşelensin 😀

Hocam bu arkadas yeni mezunsa yer yerinden oynar hangi il olduguna da bagli ama

• Hocam siz bakmayin doktorlarin böyle dediğine. Geçen biri ile konuştum uzman doktor. doktorluk güzel ama idare edecek kadar para alıyorum diyor maaşi şuan 12 bin küsür hele lafa bak

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Bu yeni mezunmu bilmiyorum ama 13.600 alan 7. Ayı falandı.

Hangi il hocam?

Hangi üniversite mezunusunuz hocam?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.